2777
2789
عنوان

میکروبلدینگ ابرو

111 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من می خوام برم ابروهامو میکروبلدینگ انجام بدم الان دو دلم یه سریا میگن بعد یه مدت رنگش پخش میشه مثل همون سایه میشه نمی خوام ۴ تومن هزینه کنم و اخرش مثل همون قاب وسایه باشه.

اگه تجربه ای دادید ممنون میشم راهنماییم کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معروفترینه تو شهرمون ولی دیروز منشی خودش دیدم پشمام ریخت واقعا شبیه سایه بود.

اونجوری خیلی بده بعضی جاها الان ضمانت نامه هم میدن راستی حواست باشه با سوزن انجام بده برات با برق نباشه چون اگه از فرمش ناراضی باشی برقی باشه دیر پاک میشه و هزینه پاک کردنش زیاد 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
اونجوری خیلی بده بعضی جاها الان ضمانت نامه هم میدن راستی حواست باشه با سوزن انجام بده برات با برق نب ...

ممنونم عزیزم نه برقی نیست.

من قبلا تاتو کردم ولی کمرنگ شده خودش می گفت برات پاک کنم قشنگ تر میشه ولی راستش من اصلا اطمینان ندارم که با مواد ریمو کنم. جالبه یکی از دوستام هم که تو مرکز لیزر گفت تحت هیچ شرایطی با مواد ریمو نکن اگه لازم بود بیا لیزرش کنم برات

واقعیت موندم چی درسته چی غلط

ممنونم عزیزم نه برقی نیست.من قبلا تاتو کردم ولی کمرنگ شده خودش می گفت برات پاک کنم قشنگ تر میشه ولی ...

فقط اینکه می خوام بدونم اگه میکرو کنم بعد یه مدت مثل سایه میشه؟

فقط اینکه می خوام بدونم اگه میکرو کنم بعد یه مدت مثل سایه میشه؟

اگه کارش خوب باشه و موادش خوب باشه نمیشه بستگی به مواد و مهارت آرایشگر داره به پوستت هم ربط داره چرب باشه زیاد دوام نداره 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
ممنونم عزیزم نه برقی نیست.من قبلا تاتو کردم ولی کمرنگ شده خودش می گفت برات پاک کنم قشنگ تر میشه ولی ...

سلام عزیزم منم قبلا تقریبا ۳ سال پیش اینا تاتو کردم ولی کم رنگ شده ومایل ب قرمزی الان مداد میزنم خودم ،و تصمیم دارم میکرو بزنم ..ازشون نپرسیدی پس اون مواد زیری چی میشه ؟ زشت دیده نمیشه؟ 

لطفا انجام دادی نتیجه رو بگو

سلام عزیزم منم قبلا تقریبا ۳ سال پیش اینا تاتو کردم ولی کم رنگ شده ومایل ب قرمزی الان مداد میزنم خود ...

عزیزم گفت ریمو کنی بهتره و خطوط بیشتر خودشو نشون میده

واقعیت بشدت دودلم و احتمالا پشیمون بشم از میکرو کردن هم

عزیزم گفت ریمو کنی بهتره و خطوط بیشتر خودشو نشون میدهواقعیت بشدت دودلم و احتمالا پشیمون بشم از میکرو ...

دقیقااا ب منم همین حرفارو زد ،منم دو دلم از خیلیا میپرسم همکلاسی پسرم میگفت من همین کارو کردم اولش خوب بود رفته رفته مثل سایه شد الان مداد میزنه..

منم نمتونم تصمیم بگیرم

دقیقااا ب منم همین حرفارو زد ،منم دو دلم از خیلیا میپرسم همکلاسی پسرم میگفت من همین کارو کردم اولش خ ...

ای بابا 

چه اشتباهی کردم کاش چند سال پیش تاتو نمی کردم.

که الان به فکر درست کردنش باشم.