2777
2789

من دیدم میبندنشون به تخت😅😂🤦‍♂️

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیدم میبندنشون به تخت😅😂🤦‍♂️

اونی که میبندن به تخت بعد باز شدن قطعا می‌ره سمتش

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

نترس نتونه خودش دوباره مصرف میکنه 

تامیتونی بهش روحیه بده و تشویقش کن 

با فیلم و کلیپ سرگرمش کن 

هرموقع بدن درد داشت حتما دوش بگیره بدنش برای چنپساعت آروم‌میشه 

اگه فشارش افتاد ببر سرم برن 

براش جیگر بگیری کباب کنی بدنش جون میگیره کمتر اذیت میشه 

مسکن هم استفادع کنه یهو ترک نکنه سخته نمیتونه 

اونی که میبندن به تخت بعد باز شدن قطعا می‌ره سمتش

نمیدونم والا

ولی اونی بسته بودنش به تخت خودش گفته بود

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

اره عزیزم میشه فقط اون مدت عصبیه سعی کن اصلا کج خلقی نکنی که دوباره بره سمتش،توی نت بخون اگر نوشیدنی وغذایی بهتره تو ایام بخوره که حالش بهتر شه رو براش درست کن

لطفالایک نکنید،ممنون
نمیدونم والا ولی اونی بسته بودنش به تخت خودش گفته بود

اراده مهمه خیلی اول و آخر اراده هست 

اونی که بستن خب قطعا خودش قصد ترک نداشته و به اجبار بوده 

طرف شش ماه کمپ بوده ولی چون خودش قصد ترک نداشته نتونسته ترک کنه دیگه توی خونه که هیچ 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اراده مهمه خیلی اول و آخر اراده هست اونی که بستن خب قطعا خودش قصد ترک نداشته و به اجبار بوده طرف شش ...

اراده خیلی مهمه

شیشه متادون

ترک این مواد توی خونه اصلا کار راحتی نیستااا