2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اراده خیلی مهمه

خدا نکنه کسی سمت سیگار بره چه برسه به مواد چه خانواده ای که چقدر پولدار و خوشبخت بودن به علت اعتیاد مرد خانواده نابود شدن هم مالی هم زندگی خوب و خوشبختشون

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

شما تجربه دارین ؟؟؟..دیگه چیکار کنم

اره یجورایی 

همیناکه گفتم رو حتما انجام بده و اینکه بهش یادآوری کن درد داره باید تحمل کنی درد. نداشت ک همه ترک میکردین 

از پولایی ک میزنه از خرج خونه بهش بگو و بهش روحیه بده آدم پاکی میشی با اون پولایی ک حروم میشد مسافرت میربم برای خونه خرج میکنیم 

براظ میوه و جیگر بخر حتما آبمیوه 

هرموقع درد داشت مسکن بده بخوره دوش هم تند تند بگیرع بدنش رو خنک میکنه خوبه 

اخلاقش هم تندشد خودت باید تحمل کنی تا دورش بگذره 3روز اولش خیلی سخته 5روز ک بگذره دیگه کم کم عادی میشه

چرا؟ چیزی ازشون میدونید کسیرو دیدین

ببین آبجی شیشه متادون و تازه اگه هروئین رو هم کشیده باشه مخصوصا شیشه و هروئین ترکش خیلی سخته خیلی سخت توی خونه هم عملا غیرممکن 

کمپ میخاد کمپ خوب ولی قبلش اراده بسیار بسیار قوی 

بعدش هم یه سازمان هست به اسم NAبا حروف بزرگ انگلیسی اینجا معتاد های مواد و الکل که ترک کردن دور هم جمع میشن و صحبت میکنن این جا بعد ترک خیلی خوبه باعث میشه سمتش نره 

ولی اول از همه اراده خیلی مهمه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

شیشه متادون

شیشه و متادون شوخی نیست . ترک کردنش اصول داره . اگر میخواد ترک کنه به مدت دو هفته نباید شیشه بکشه دلی متادون بخوره . براش قرص خواب بگیر که اگر عصبانی شد بخوره و بخوابه چون چند روز دیگه تازه عصبانیتش شروع میشه . بهتره یه هفته اول تا میتونه بخوابه ‌. بعدش فقط متادون باقی میمونه که باید به مرور کمش کنه . فعلا فقط رو ترک شیشه تمرکز کنه .