2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 16 پست

یه حس ششمی بهم از یه مسئله ای گفت تو زندگیمون من اصلا راجبش بهش هیچ چی نگفته بود فقط گفتم از من و زندگیم بگو راست رفت سر اون قضیه گفت از نزدیکات همچین مسئله ای داری دقیقاااا درست گف تعجب کردم

ولی یه نفر دیگم بود گف حس ششم نیستم موکل دارم به همه کاربرا میگف .. خواستم امتحان کنم گفتم از موکلت بپرس ببین متولد چ ماهی ام ؟گف فلان ماه گفتم نه گفتم یا این ماه اینکی ماه خارج از این دو امکان نداره گفتم نه هیچکدومش نیس گفت بهت دروغ گفتن😂😂😂😂 گفتم چیو گفت ماه تولدت ..گفتم من شناسنامه دارم پدرم مادرم خانوادم دایی عمه خاله عمو همه میدونن فلان ماهم 😂😂😂😂😂😂قبول نمیکرد😂😂😂😂😂😂 میگف دروغه باور نکن الان چن شبه یاد حرف اون بنده خدا میوفتم خندم میگیره

تورو خدا دیگه تا این حد مردمو چی فرض نکنید😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.