گیج میشی.زیاد نخور.اگر دوست داشتی اول دمنوش یابونه رو امتحان کن.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من زیاد خواب بد میبینم یه دلیلش که مال استرس و فکرای طول روزه و اخیرا جایی خوندم توی خواب بدن دچار کمبود اکسیژنبشه کابوس میبینیم.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
منم خیلی بی خوابم همیشه هم بخاطر ضعیفی سردرد میگیرم بی خواب آدمو دیوونه میکنه منم مغزم یه جور بدی شده نمیدونم چطور توضیحش بدم انگار مسخ شده م همش کسل و فکرای بد و استرس و تپش قلب شدید بدنم همش میلرزه نمیدونم چم شده که انقد بی خوابم هم شبا هم صبحا نمیتونم بخوابم عصبی شدم تحمل صدای طفلی بچه م هم ندارم دیگه البته بیشترش برمیگرده به اخلاق همسرم از بس خودشیفته و مغروره فکر و خیال نمیذاره بخوابم دوسدارم قدرمو بدونه آخه مگه چی میشد جای کسی تنگ میشد حداقل بخاطر طفلی بچه مون چندوقته افکار بدی مثل خودکشی یا فرار به جایی نامعلوم به سرم زده خیلی خستم نمیدونم به کی بگم مغزم کارنمیکنه تمرکز ندارم