2777
2789

صاحب کارم روز اول گفت دوستات یا خونوادتو نیار اینجا ننشون فقط در حد چن دیقه دیدیشون حرف میتونی بزنی اما نیار تو مغازه ننشونشون

خلاصه دیروز یکی از رفیقام ب طور اتفاقی منو دید و بغلم کرد  منم گفتم بیا تو خنک شو اونم اومد در خد ی دیقه شاید کمتر پیشم موندو رفت بعدش غروب ک صابکارم اومد پسر عموشم همون لحظه اومد ب صابکارم گفت همکارت(من) ی دختررو نشونده بود اینجا صابکارم بهم نگا کرد  گعت کسی اومده بود اینجا؟؟ من گفنم اره رفیقم اما رو صندلی ننشت جلو در بود  پسر عموش گفت ک کنار صندلی بود صابکارمم گفت ک اون دختر خالم بود برا پنج شنبه اومده بود از حرف و برخورد پسر عموش و خودش ی لحطه قاتی کردم حتی الانم بادم میاد حرصم میگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر عموش فکر کرده مدیر عامل مایکروسافته . بگو یه مغازه س فکر کردی صاحب مغازه رئیس جمهوره تو هم معاون ...

انقد عصابم خورد شده بود بعد هی تایید میکرد ک اره من حواسم هست

شک ندارم میخواد در نبود تو مثلا یه جنس ۴۰۰ تومنی رو بفروشه ۵۰۰ تومن کهدصد تومنکخودش برداره . اینجور آدم ها در همین حد احمقن . بقیه ش میشه احتمال . ولی این کارو حتما میخواد بکنه ولی باید تنها باشه .