2777
2789
عنوان

شوهر و مادرشوهر ترسو دیشب بیاین

780 بازدید | 36 پست

شوهرم از چهار صبح ماشینشو گذاشت بیرون تا شش . شیش هم پسر عموش اومد برد. یعنی کلا دوساعت تو. کوچه بوده. بعد نامزدم از سرکار اومده میگه حواستون به ماشینم بود؟ خندیدم گفتم نه کلا دوساعت تو کوچه بود. بعد مامانشم میگ من گفتم زنگ‌بزنین پدرشوهرم گفته یسنا یعنی من حواسش هست بعدم میزنع زیر خنده  یعنی تو خواب موندیمنم گفتم ‌‌‌‌‌‌‌بابا  ماشین کلا دوساعت بیرون بوده مثلا میخاد چی بشه من برا دوساعت گوشبمو بزارم رو ساعت هی ماشینم نگاه کنم بابای من همسایه هامون همشون ماشینشون دم دره. چیزی نمیشه. مادر شوهرم برگشتع‌میگ ماشین هیچی چادرشو میبرن. گفتم حالا که نبردن . به نامزدمم گفتم من بیدار نمیشم برا دوساعت ماشینو بپام.جلو همشون گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری بعدها حق خودت اینو میدونی که شریک مالشو ووووو بشی الان نمیتونی پاشی یه سرک بکشی بیرون ببینی ماشین هست یا نه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

یعنی چی نمی‌فهمشون احتیاط خوبه این دیگ ترسع

واقعا بعضیا دیگه شورشو در میارن 

اینجور وقتا اتفاق هایی که نباید بیشتر میفته از بس نفوس بد میزنن و تو فکر اتفاق بد هستن 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چطوری بعدها حق خودت اینو میدونی که شریک مالشو ووووو بشی الان نمیتونی پاشی یه سرک بکشی بیرون ببینی ما ...

خب حالا چهار صبح تا شش صبح خیلی واجبه من پاشم. این همه ترس واسع چیه. این همه مردم ماشینشون ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توکوچس نیم ساعت یه بار بیدار میشن؟