2777
2789
عنوان

شوهر و مادرشوهر ترسو دیشب بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 36 پست

سلام وقتتون بخیر . شرمنده پیام نامرتبط با تاپیک می‌ذارم ولی توی اون تاپیک که  شما کامنت گذاشته بودین ،‌ استارتر تاپیک رو قفل کرده بودن و نتونستم ریپلای بزنم . شما آذر سال پیش پیش پیام گذاشته بودین اونجا راجع به جوش های زیرپوستی. خواستم بدونم راه حل درمانشون رو فهمیدین و اینکه دلیل شون چی بوده؟ ممنون میشم راهنماییم کنید🥲 من یهو صورتم پر از جوش زیرپوستی شد🥲 درصورتیکه من اصلا تا به حال هیچوقت جوش نمیزدم نهایت یکی یا دوتا هراز گاهیی که اونام خودشون می‌رفتن سریع.

صدایم از صدای تمام ایزدان خورشید سرد تر شد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حالا چهار صبح تا شش صبح خیلی واجبه من پاشم. این همه ترس واسع چیه. این همه مردم ماشینشون ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ...

ما خونمون نیم ساعت خالی بود دزد طلاهامون برد اینقدر که حتا شک کردیم به نزدیکترین افراد خانواده گفتیم کی تو نیم ساعت اونم تابستون تو خوزستان که کولر گازیا باز کسی نمیفهه کی خونه کی نیست 

آخرش فهمیدبم غریبه بود کارشون کلا تو خوزستان و اصفهان دزدی طلا و کلی سابقه داشتن

سلام وقتتون بخیر . شرمنده پیام نامرتبط با تاپیک می‌ذارم ولی توی اون تاپیک که شما کامنت گذاشته بودین ...

سلام عزیزم من علتشودواقعا نفهمیدم ولی خیلی رعایت میکنم گرمی نمیخورم شیرینی کم کردم و اینا الان خداروشکر بهترم