2777
2789
عنوان

شدیدا فکر طلاقم اما از طرفی دلم برای دخترم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 50 پست

به نظرم اینادلایلی نیست که بچه تو از داشتن پدر و مادر کنار هم محروم کنی 

ملت آرزوشونه با خانواده شوهرشون ارتباطی نداشته باشن راحت باشن دخالتی نباشه شوهرشون به حرف خانواده اش نباشه بعد شما اینا رو بد میدونی؟ 

به نظرم هیجان رابطه تون کم شده ، میتونی با مشاور صحبت کنی کمی رو شوهرت کار کنه بهتر از الان بشه اما اینا دلیل برا طلاق نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاق نگیر..شرایطت اون جور بد نیست..شوهرت گند اخلاقع.فقط همین

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

به نظرم اینادلایلی نیست که بچه تو از داشتن پدر و مادر کنار هم محروم کنی ملت آرزوشونه با خانواده شوهر ...

نه نقاط مثبت و منفی رو با هم نوشتم

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

یه،کلیپی تو اینستا دیدم از یه بلاگر که طلاق گرفته و به ظاهر خیلی موفقهولی گفت یه لقمه نونی که تو خون ...

ادمی که موفقه دیگه نه به نون شوهر محتاجه نه به نون پدر مادر 

البته که شوهر هم حق نداره منت بذاره بخاطر پولش

من شاغلم خونه و ماشبن هم دارم

همه چی فقط،پول نیس

فکر آینده و آسیب های دخترتو بکن 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه جمله میگم به شما و همه خانمای نی نی سایت 

عزیزم زندگی خوب ساختنیه! خودت باید تلاش کنی 

خونه آماده ای وجود نداره که بری بدون تلاش لذت ببری! 

چرا با هر اتفاقی دم از طلاق می‌زنید؟ شما روز اول تصميم گرفتی انتخاب کردی، بچه آوردی! مسئولیت داری درقبال بچه، شوهر، و از همه مهم تر خودت! 

فک کردی بعد طلاق نقل ونبات ریختن؟ 

نه عزیزم 

بمونید سر زندگیتون نسوزید تو زندگی، بلکه بسازید 

اینکه میگین دوستتون نداره رو از کجا میدونید ؟ بعضیا اصلا نشون نمیدن ، اما مشکلتون خیلی‌ حاد نیست کاش ...

از اول اهل ابراز نبوده و نیست....اما خب حس میکنم اصلا دوسم نداره

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم