2777
2789

یه دایی دارم خیلی بی عرضه هست و تو نامزدی زنش همش تهدیدش میکرد که اگه فلان کار نکنی طلاق میگیرم و...

دایی من یروز زنش تهدید می‌کنه باید برام خونه بخری وگرنه طلاق

داییمم میاد خونه گریه و زاری پول بهم بدین خونه بخرم وگرنه الهه ازم جدا میشه خالمم دلش میسوزه تمام پس اندازش. رو میده داییم که خورد خورد بهش پس بده

داییم می‌ره سرخونه زندگیش پول خالم رو میخواد بده که زنش ناراحت میشه و دعوا راه میندازه ما نداریم ... خالم از خیر پولش میگذره میسپاره خدا

بعد از چند وقت دوباره میاد گریه زاری ماشین می‌خوام بخرم بهم پول بدین وگرنه طلاق میگیره(داییم ماشین داشته زنش ولخرجی می‌کنه و برای عروسی و... میگه باید بفروشی که بهترین عروسی داشته باشم) مامان بزرگمم گریه می‌کنه به خالم میگه پس انداز بده بهت پس میده باز خالم دلش رحم میاد کل پس انداز رو میده

الان داییم وضع مالیش عالیه ، خونه و ماشین خوب داره زنش پر از طلا هست همش جلو خالم میده بیرون

خالم می‌ره میگه حالا که وضعتون خوب شده پولم رو بدین من می‌خوام ماشین بخرم زنداییم باز کلی بازی در میاره و نمیزاره داییم پول بده به خالم

ازون طرف بازم خالم پس انداز جمع کرده اش رو با یکی از دایی هام که نامزد کرده بود و قابل اعتماد بود می‌زاره رو هم انگار سهام میخرن و پایین میاد و ضرر می‌کنن ، داییم کل پول خودش رو برمیداره میگه من می‌خوام ازدواج کنم پول می‌خوام  و پس مونده پول که خیلی مبلغ کمی هست رو میده خالم بازم خالم ضرر می‌کنه و پس اندازش از بین می‌ره

الان واقعا تا امید هست میگه دیگه خسته شدم از کار کردن که هیچ پولی واسه خودم نمونده فقط کار کردم دادم اینو و اون

الان میگه دلم نمی‌خواد برم سرکار ولی یه پول احتیاج داره هی بهش امید میدم بازم نا امیده

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریت خودشه باید تاوانشو بده

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
مقصرمادربزرگت و خاله ات هستن. بگوبدوتاپولتوبده ب همین هواباش. همچین مردایی رواصلانبایدزن بگیرن براس

عزیز ظالم و اونی که به ظالم کمک کنه با تایید و تحسین و همکاری... اونها مقصرند. نه مظلوم. مادربزرگ استارتر از خاله ش خواسته پول رو بده به داییش. 

ترنج

خودکرده را تدبیر نیستش والا و اینکه ایشون عادتشون داده به اینکه ببخشید مفت بخورن و پس ندن اگر میرفت شکایت کشی می‌کرد ببینم جرعت میکردن پس ندن انقدر زمونه کثیفی شده اگر محبتی کنی دلسوزی کنی فکر میکنن دورازجون خرری و میخوان سوارت بشن آخرم میگن که خودت میخواستی نکنی و تقصیر خالتون هست که بیش ازحد انسانیت داره ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عزیز ظالم و اونی که به ظالم کمک کنه با تایید و تحسین و همکاری... اونها مقصرند. نه مظلوم. مادربزرگ اس ...

ن کاملا مشخصه دایی بی‌عرضه اس. کسی ک تا زنش میادمیگه فلان کارو بکن وگرن طلاق.  نمونه اش ماهم داریم. ی خانواده باید حرص بخورن ک طرف زنش طلاق نگیره فداسرم ک طلاق گرفت همچین زنی بدردنمیخوره همش درحال باج دادن بهش هستن کل خانواده 

با خواست و اراده خودش داده و هیچ جایی ثبتش نکرده قانونا هیچ کاری نمیتونه بکنه

چرا همین خواهرزاده و یا خواهر برادرای دیگه شاهدن

بعدم پول هنگفت رو احتمالا بنقد نداده زده به حساب طرف 

تازه میتونه پیامم بفرسته که پولمو بده و جواب نه طرف رو مدرک کنه

سخته ولی نشدنی نیس بعدم میتونه ازبابت تورم و... بدهی رو به روز بگیره 

خوب تقصیر خودشه . همون بار اول باید عبرت میشد براش . در اصل داره چوب سادگی خودش رو میخوره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم