من موهام خدمایی روشنه خودم و از دوسال پیش لایت داشتم همه میگفتن خیلی بهم میاد و مخصوصا آرایشگرم برای همین ترمیم کردم الان باز میگن خیلی صورتمو ملوس و بچگونه کرده ولی دیرم بعضیها پشیمون شدن خیلی نگراااانم استرس بدی گرفتممم
موهام کلا دکلره بود خیلی قشنگ بود. آدم شب عروسیش بابقیه وقتاباید تفاوت داشته باسه
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رنگ کردن باعث میشه سنت بیشتر دیده شه ، خوددانی، عروسهایی که مو رنگ نشده دارن خیلی نازترن بنظرم
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
آره بابا فاز اینایی ک رنگ ولایت نمیکنن نمیفهمم. ی شبه دیگه.
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.