2777
2789

📿📿 مااا انسانها یک تتسسببییححییممم !!!! 📿📿

▪︎▪︎▪︎▪︎ مااا انسانهاا مثل زنجیر و تسبیح با دیسیپلین و استیبیلیتی با یک قواعد و و قوانین و مقرراتی و چهارچوبی چسبیده و تنیده و پیچونده شدیمم به همدیگه یاا مثل ضرب المثل ایرانی خودمون (( ● بـنـی آدم اعـضـای یـکـدیـگـرنـد کـه در آفـریـنـش ز یـک گـوهـرنـد ● )) هستش که 9️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ نه میلیارد انساان مثل ارگانها و اعضای بدن و تن میمونیم مثل ریه و کلیه و کبد و قلب و مغز و استخوان و گوشت و پوست و پا و دست وووو •••• که همه تو یک قفسی چوب کبریتویی حبس شدیم که همه برای همدیگه بهم چسبیده و تنیده تو جسم و کالبد یک ادمیزااد هستیم یا مثل ماشین و کالسکه برقی و اتومبیل میمونیم که مکانیکی و کوکی کار میکنیم اگر که قطعاتمون مثل موتور و رادیاتور و شمعی و میلنگ و سیلندر و لاستیک و فرمون و پدال گاز و ترمز و کلاچ وووو •••• خسارت و ضرری ببینن اونوقت گیرپاژ میکنه و یاتاقان میزنه و اسقاطی و لکنته و اوراقی و خنزر و پنزری و زپرتی و درپیتی تبدیل میشه و یا باید تعمیراتش کنیم یا جایگزین و تعویضش کنیم حالا تو قضیه زندگی ماا ادمککها هم همین هست که مثل تتسسببییححییممم اگر مصیبتی و فلاکتی و مخمصه ای و پاپوشی و مشقتی و تشویشی و قشقرقی و آشوبی و بلوایی و شورشی و اغتشاشی باعث طلاق کسی یا لغو و کنسلی خواستگاری کسی بشیم و یک کلاغ ششصد کلاغ کنیم و دلی بشکنیم و باعث ورشکستگی کسی بشیم و باعث بی سرپرست و بی پشتیبان شدن کسی بشیم وووو •••• و زندگی کسایی رو ججههننمم کنیم بچزونیمشون و بجوویمشون و بجوشونیمشون و بخراشیمشون و بتراشیمشون و زجرکششون کنیم و شکنجه شون کنیم یا بالعکس و چپکی کار خیرر انساانیتی و هیومنییتی کنیم مثلا مدرسه و درمانگاه و بیمارستان و یتیم خونه و بهزیستی و پویش و کمپین و کمپانی و کمیته و موسسات و مراکز و سیستم بسازیم و تاسیس و افتتاح کنیم و جهیزیه عروس بخریم پکیج کادوپیچی هدیه بدیم و به بچه های بی بضاعت و بی معیشت کمک و امداد کنیم وووو •••• و زندگیشونو ببههششتت کنیم ایناا مثل یک تااس میچرخه و میگرده و همونها به مستقبل ایینه زندگیمون فیتیلله پیچی گلنگدنی استرداد و بازگشت و برگشت میکنه !!!! ▪︎▪︎▪︎▪︎

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••