2777
2789
عنوان

و این مصیبت است

277 بازدید | 18 پست

هر وقت دلم واسه یه آدم به درد نخور از گذشته تنگ می‌شه حس می‌کنم دارم محتویات داخل سطل زباله خیابونو می‌گردم و حالم از خودم به هم میخوره 

چی میشد همچین حسی اصلا نبود؟

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

حق

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق

حس میکنم امروز زیادی غر میزنم

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

بعضی وقتا بودن این حس خوبه یاد آوری میکنه دیگه همچین آدمایی رو تو زندگیمون راه ندیم

مسئله من از این ها گذشته 

خوشبختانه باعث شدن کلا هیچ  آدم دیگه ای رو اطراف خودم نگه ندارم یعنی مجموعا ارتباط با انسانها ازارم‌ میده

ولی خب کارو زندگی دارم همش فکرم میره سمت اون روزا

خودت سرزنش هم میکنی؟

قبلا آره یعنی خیلی زیاد ولی الان دیگه نه 

قبلا آره یعنی خیلی زیاد ولی الان دیگه نه

حتما اون فرد خیلی باعث ناراحتیت شده اون زمان که این تاثیر رو گذاشته 😕

منم همینطوریم یه اتفاق ده سال پیشم افتاده باشم یادم بیاد خیلی حرص میخورم 

حتما اون فرد خیلی باعث ناراحتیت شده اون زمان که این تاثیر رو گذاشته 😕منم همینطوریم یه اتفاق ده سال ...

آره تقرییا یک سال تمام با خیس شدن بالش گذشت تا تموم شه 

ولی بازم نمیتونم فکرم رو گاهی اوقات متمرکز کنم 

خیلیی بده آدم فکر میکنه ذهنش باهاش لجه

تاحالا خواستی با تراپیست صحبت کنی راجبش؟

نه درگیر درسو کنکورم 

بعضی وقتا فکر میکنم خوب میشد برم پیش تراپیست

ولی ساکن یه شهر کوچیکم که روانشناس خوبم نداره 

موفق باشی ☘️تلفنی هم میتونی بگیریا

ممنون ، انرژی گرفتم

آره ...ولی خودم درستش میکنم 

مرسی که وقت گذاشتی و با من هم صحبت شدی

قربانت❤️این روزا هم میگذره نگران نباش

خوب میگذره...

و ما خوشحال خواهیم شد .