2821
2789

درود عزیزم

من انجام میدم

رازش گل نیلوفر در دل تاریکیه 369💜🪷🪄ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کودک بود💙ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کور و کر و لال بود🩵و صبوریه گل نیلوفر در مرداب که سرباز کرد در سختی ها اما زیباترین بود💚 ای عشق...حال که مرا خوانده ای راه نشانم بده💛 عشق جاریست حتی در لحظات تاریکی و تیرگی زندگی🧡مکتب در سایه رو دنبال کن تا به منبع عشق وصل شی 🪷👈تلگرام :Dar_saye، روبیکا(ادمین):dar_sayeh369❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نامزدم یه تایمی میکرد یه سری کارای خاص بود

ماه کامل بود مثلا همیشه انجام میداد

قبل خواب انجام میداد

خودم بلد نیستم خیلی

ولی خیلی آدمو اروم و صبور میکنه

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

سلام عزیزم چند وقته انجام میدید ؟

تقریبا 5،6 ساله

البته قبلنا خیلییی پراکنده و کم اما اولین تجربه هیلینگ برمیگرده به 5،6 سال پیش و تا به امروز ادامه داشته

اما 7،8 ماهی هست که خیلی بیشتر

چون با استاد پیش میرم خیلی قوی تر هیلینگ میکنم

اگ سوالی داری در خدمتم🤍

رازش گل نیلوفر در دل تاریکیه 369💜🪷🪄ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کودک بود💙ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کور و کر و لال بود🩵و صبوریه گل نیلوفر در مرداب که سرباز کرد در سختی ها اما زیباترین بود💚 ای عشق...حال که مرا خوانده ای راه نشانم بده💛 عشق جاریست حتی در لحظات تاریکی و تیرگی زندگی🧡مکتب در سایه رو دنبال کن تا به منبع عشق وصل شی 🪷👈تلگرام :Dar_saye، روبیکا(ادمین):dar_sayeh369❤️

چجوری انجام بدم ک انرژی منفی و تاریکی جذب نشه؟؟

موقع انجام مدیتیشن انرژی منفی و افکار منفی میاد سراغتون؟

اگ آره دم و بازدم اوجی انجام بدین ترجیحا 33 تنفس انجام بدین اولش

تنفس اوجی :9 ثانیه دم 3 ثانیه مکس 6 ثانیه بازدم و همچنین هنگام مدیتیشن انگشت اشاره رو به انگشت شست چسبونیو تا سکوت ذهنی رخ بده و ذهن از افکار منفی دور بشه

اگر وسط مدیتیشن افکار و انرژی منفی به سمت شما حمله ور شد سعی نکنین ازش فرار کنن فقط با افکار منفی نگاه کنین، افکار منفی فقط وقتی محو میشن که شما بهشون نگاه کنیم و هیچ واکنشی نشون ندین این تکنیک رو در طول روز هم انجام بدین نتیجه بخشه

امیدوارم نکات کمک کننده باشن ✨

در ضمن اگ میخوای مدیتیشن خیلی عمیق رو تجربه کنین، من لینگ تلگرام استادی که باهاش کار میکنم رو گذاشتم تو امضام حتما به تلگرامش سر بزن اگ تو مسیر آگاهی باشی حتما بهش وصل میشی 🤍🌱✨

موقع انجام مدیتیشن انرژی منفی و افکار منفی میاد سراغتون؟اگ آره دم و بازدم اوجی انجام بدین ترجیحا 33 ...

شما موقع مدیتیشن موزیک بی کلام هم میذارید؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛