2777
2789

بچه ها من از بچگی یادمه پدرم به مادرم خیانت می‌کرد و دعوا داشتن 

مامانم هم زندگی سختی داشته از بچگی پدر و مادرشو از دست داده و خیلی زود عروس شده و کلا خیلی سختی کشیده 

حالا نزدیک یکی دو هفته س فهمیدم مامانم هم تو اینستابا آقای غریبه چت میکنه 

مامانم کسی بود که من رو سرش قسم میخوردم به پاکیش شک نداشتم یعنی با چشم خودم هم دیدم همچنان حس میکنم خوابه و قراره بیدار بشم 

از اون شب حالم داغونه نشستم جلوس مامانم گریه کردم گفتم من فهمیدم موضوع رو خودش پشیمون بود خیلی هی میگفت گناهام بخشیده بشن بعد کلا اینستاشو برنامه هاشو پاک کرد سیمکارتشو درآورد داد به من یه سیمکارت دیگه استفاده میکنه شروع کرد به نماز خوندن اول وقت 

فردای روزی که فهمیدم انقدر حالم بد بود ساعتها تو خیابون با صدای بلند گریه میکردم 

الان دیدم تو گوگل سرچ کرده چجوری به اینستا رمز بدیم 

حس میکنم میخواد باز اینستا نصب کنه و شروع کنه حس میکنم اعتیاد پیدا کرده به این کار 

حالم داغونه سستم قلبم نامیزون میزنه دست چپم سسته 

چیکار کنم خدایاااا دارم دق میکنم 

خدایی خیلی سخته برا مادرت 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت یه زن بالغه .اگه در حد چت باشه لزومی نداره تو کارش اینقد سرک بکشی.

نباید هم بهش میگفتی خجالتش دادی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

مامانت یه زن بالغه .اگه در حد چت باشه لزومی نداره تو کارش اینقد سرک بکشی.نباید هم بهش میگفتی خجالتش ...

عزیزم موضوع رو خواهرم بهم گفت من اصلا چیزی نمیدونستم 

خواهر بزرگم ماههاست میدونست و به مادرم گفته بود که میدونه و اون همه ی این چیزارو بهم میگه 

اون لحظه شوکه شدم نمیدونستم باید چیکار کنم 

حس میکنم فراتر از چت بوده چیزی که خواهرم گفت به فکر آبرومونم

ب نظرت زیادی ری اکشن نشون نمیدی رابطه ی پدر مادرت ب تو مربوط نمیشه سعی کن کمتر کندوکاو کنی ک کمتر اذ ...

عزیزم به فکر آبرومون هستم من و خواهرم دوتا دختر دم بختیم 

الان زندگیمون داغون میشه که هیچ آبرو و حیثیتمون هم ممکنه بره 

عزیزم موضوع رو خواهرم بهم گفت من اصلا چیزی نمیدونستم خواهر بزرگم ماههاست میدونست و به مادرم گفته بود ...

بنظرم مادرت یه زن مظلوم اومد.اذیتش نکنید .

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

عزیزم میدونم خیلی خیلی سخته ولی اینجوری ک میگی پدرت از اول خیانت میکرده اون بنده خدا هم مادرت تنها شده کمبوده محبت گرفته رو کرده ب اینکارا تو بیشتر باید هواشو بگیری

بخاطره همینه ک میگن توی گوشی همدیگه سرک نکشینعزیزم خدا ب قلبت ارامش بده

عزیزم من اصلا اهل سرک کشیدن نبودم خواهرم موضوع رو برام توضیح داد و میگم کاش هیچوقت نمیگفت و تو بی خیالی خودم میموندم 

قربونت عزیزم