2777
2789

دایی بنده با ی خانوم که ۱۰ سال از خودش بزرگتره و مطلقه بود ۲ دختر داشت ازدواج کرد و خانواده کلا مخالف بودن و بدون اطلاع خانواده رفته بود خواستگاری و فقط کارت دعوت عروسی فرستاده بود با این حال خانواده و ما رفتیم ولی همه تو قیافه بودن و ناراحت بودن تو عروسی ولی من و دختر خاله هام مجلس و گرم کردیم و رقصیدیم 

و هم من هم مادرم کادو دادیم 

حالا نوبت عروسی من شده و من به داییم کارت دعوت دیجیتال فرستادم و سلام و احوال پرسی کردم ولی اصلا جواب نداد بعدش مامانم زنگ زد جواب تلفنش هم نداد 

این همونی بود نزدیک عروسیش ۱۰۰ بار به مامانم زنگ زد بیایید و فلان حالا ما تنهاش نذاشتیم رفتیم

بعد پیغام داده که چون تو عروسی من تو قیافه بودین منم عروسی نمیام که داداشم به گوشم رسوند

منم گفتم به جهنممم

از این به بعد کلا حذفت میکنم آدم بی لیاقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 4 تا خاله دارم هیچکدوم نیومدن برلی جشنم 

یکیشون شوهرش گوشی برداشت و عر چی دبش خواست به بابام گفت و گفت نمیام 

یکیشون مسیر دور رو بهانه کرد و به مامانم گفت تو باید برای بچه های ما بیای پ حق جبران کردن نداری کینه ای نباش 

یکیشون تلفن رو جواب هم نداد با اینکه باهاش قهر هم نبودیم و پیغام داد نمیام 

اون یکی هم شرایط نداشت بیاد

بعد دوتاشون منو دیدن توی مراسم دختر خاله مامانم کلی اونو که با من عروس شده بود شواش کردن اما نگاه منم نکردن منم سلام نمیدن بهشون دیگه 

پیغام میدن بگو دخترت سر بزرگی نکنه دختر بی ادبه به کار بزرگترا چیکار داره 😐😐😐😐

از کی تا حالا فامیل مهم شده؟:)

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)