2777
2789

از بس که دستپختش خوشمزست از بس که خونه زندگیش تمیزه از بس که به خودش میرسه تازه ۸۰ سالش هم هس من با سی سال سن جون ندارم یه چایی بریزم برا خودم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین بهش ماشالا.کاش منم تا اون سن همینجوری باشم .منم 34 سالمه کم حوصله ام

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

جوونی هاش بیش فعال نبود؟🫠این مدل آدم ها جوونی هاشون فرفره بودن

🤣🤣🤣🤣🤣

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

چه قشنگ... یه خانوم 80 ساله زرنگ. 

من مامان بزرگم 80 سالگی از دست و پا افتاد

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
منم ورژن جوان شده مادرشوهرتون هستم مامانم میگه کی بزرگ شدی از من جلو زدی وزه 😂😂

آفرین .خونه داری؟

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بعضیا ذاتا ادمای پرانرژی و اکتیوی هستن نمیشه به شما خرده گرفت عزیزم، ولی خب تمیزی و وقت گذاشتن برا خودت انرژی زیادی به خودت میده

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....