2777
2789

دو خانواده باهم ب این نتیجه رسیدن که ی مدت ما بیشتر کنار هم باشیم 

شوهرم صبح تا عصر سرکار و گاهی شبها هم میره 

یعنی اینجوری نیست ک مدام خونه باشه 

ولی خوب چون من خیلی گارد گرفتم ،تصمیم گرفتن ی مدت تمرینی باهم زندگی کنیم 

بنظرتون چکار کنم متوجه بشم واقعا میتونیم باهم زندگی کنیم یانه

واقعا تغییر کرده یا ن

حرفاش و رفتاراش صداقت داره یا ن

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمرینی زندگی کنید؟  انگار پدرت هرجوری هست دلش میخواد تو طلاق نگیری      قدرت تصمیم گیری نداری؟ نمیتونستی بگی این چه تصمیمی هست؟ یعنی چی باهم تمرینی زندگی کنید؟     اگه ازش چیزی ببینی و بخوای جدا شی پسره و خانوادش خیلی راحت میگن پسرمون رفته باهاش زندگی کرده افسرده بوده دختره به خاطر مادرش نتونسته زندگی کنه مشکل از دختره بوده    آب از آبم تکون نمیخوره      اما تو چی     برای ازدواج قشنگ به چشم مطلقه نگات میکنن        اگه نمیرفتی زیر یه سقف خیلی فرق میکرد     حالا که رفتی تو یه خونه باهاش زندگی کنی دیگه همون بشینی کلا زندگی کنی سنگین تری

حرف پدرتون درسته،خوبه بعد اینهمه دوری مدتی کنارهم باشید ولی صبورتر ومهربان تر وبا گذشت تر،خداهم اینطوری راضی تر،بهم فرصت بدید،نترس،اگه همه راه ها رفتی ونشد،طلاق میگیری، ولی تلاشت بکن که یک روزی به خودت نیای بگی ،ای کاش بهش فرصت داده بودم،این حرفها از زنی داری میشنوی،که هزار برابرتو ،درعقد مشکل داشت،تا پای طلاق رفتم ولی آشتی کردیم،حالا به جایی رسیدیم که بدون هم گریه امون می گیره...

در وجودهمه مایک منِ شاد 🥰 یک منِ مضطرب 🫥 یک منِ افسرده😞 و یک منِ عصبانی🤨 وجود دارد. کدام من پیروز می شوند؟🤔 هر کدام که بیشتر تغذیه شوند💌

اینجا مشورت نگیر . خودت تنها کسی هستی که میتونی بفهمی . پدرت هم بدخواه جیگر گوشه اش نیست و همین ک پشته زورت نمیکنه کناره خودت تصمیم بگیری یعنی آنقدر دانا و فهمیده هست که نظر الکی نده . به مشورت های اینجا باشه همه باید کات کنن و طلاق بگیرن.