2777
2789

من پریود اولم سیزده سالگی بود هیچی هم نمیدونستم فقط یه سری اطلاعات غلط از مدرسه اول خیلی ترسیدم بعد فهمیدم همون چیزیه تو مدرسه ازش شنیدم تا یک سال و چهار پنج ماه از مامانم قایم کردم اوایل درد و خونریزیم کم بود میشد قایم کرد بعد که خونریزی و دردم شدید شد مامان بزرگم شک کرد و لو رفتم مامانم اخلاقش خوب نبود برای همین باهاش راحت نبودم فکر میکردم پریود شدن سرکوفت میشه برام بعد که فهمید پریود شدم نگفنم مخفی کردن پریودمو سرکوفت میداد میگفت تو فلانی و فلانی به من نگفتی پریود شدی یادم میوفته اعصابم خورد میشه با اینکه سی سال گذشته

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مادرم هیچی بهم نگفته بود

ولی با خواهرم خیلی رفیق بودیم به اون گفتم اونم به مادرم گفت

خانواده های ما اصلا خیلی بیخیال بودن

توقع داشتن آدم بهش غیب بشه پریود میشه

کی بهتر از من که بهترینم💃

من مامانم از بچگی انقد راجب بکارت صحبت کرده بود و خون ریزیش 

اولین بار فک کردم تو خواب کسی بهم دست زده مث .... گریه میکردم از ترس - قضیه پریودو میدونستم اما نمیدونم چرا فک میکردم اون نیس)

بعد به خواهرم گفتم و اون برام پد و اینا خرید

من تا پارسال ک ازدواج کردم استرس بکارت داشتم با اینکه هیچ کاری هم نمیکردم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

نه..من همون لحظه اول به مامانم گفتم چون از قبل باهام خیلی صحبت کرده بود و همه چیو میدونستم :/

ولی کلا سخت نگیر اون تایم تموم شده دیگه...الان هممون میدونیم چطور مراقبت کنیم از خودمون 

منم مادرم هیچی بهم نگفته بودولی با خواهرم خیلی رفیق بودیم به اون گفتم اونم به مادرم گفتخانواده های م ...

مامان منم حتی یه کلمه از پریود شدن به من نگفته بود تصوری که داشتم از پریودی یه چیز دیگه بود

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
نه..من همون لحظه اول به مامانم گفتم چون از قبل باهام خیلی صحبت کرده بود و همه چیو میدونستم :/ولی کلا ...

شخصیتش خیلی سمیه از بچگی تا الان از جانبش خیلی آسیب دیدم این ناراحتم میکنه

من 31 سالمه و دوتا بچه دارم

22 سالگی ازدواج کردم تا خونه مادرم بودم هرگز نفهمید کی پریود میشم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️