2777
2789
عنوان

امروز توخیابون یه فحشی داد بی ادبی

624 بازدید | 76 پست

من یه ماه میشینم پشت فرمون ویه پراید داغون خریدیم که دنده یکش درمیره یهو وسط خیابون دنده دررفت تا جا انداختم نمیدونم چی شد یه مرده فحش بی تربیتی چیزدار داد جلو دخترم خجالت کشیدم ولی طفلی معنیشو نمیفهمید .چقدبعضی مردا شریفن  مثلا کمک میکنن رد شی فرمون میدن ولی بعضیا خیلی بی فرهنگن  .

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

حالا جالبه اکثر کسایی که میزنن تصادفا وحشتناکی میکنن  وآدم میکشن و....مرداهستن

امااثرخانما بیشتربا احتیاط میرن همین باعث میشه فکر کنن بی دست وپاهستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه ادم که تازه رانندگی کنه یه اشتباهاتی می کنه یا استرس داره...مردم شعور ندارند.

منم تازه گواهینامه گرفتم اروم می رفتم دختره داد زد گفت کی به تو گواهینامه داده...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
حالا جالبه اکثر کسایی که میزنن تصادفا وحشتناکی میکنن وآدم میکشن و....مرداهستنامااثرخانما بیشتربا اح ...

خود خانما هم به هم رحم ندارند...بد می گن به هم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
طبیعیه ادم که تازه رانندگی کنه یه اشتباهاتی می کنه یا استرس داره...مردم شعور ندارند.منم تازه گواهینا ...

احتمالا خودشو یادش رفته بوده

عزیزم دختر من عین طوطی فحش های تو خیابون و پارک میشنپه تکرار میکنه سه سال و نیمشه تقریبا دختر شما تک ...

نه دختر من ۱۰سالشه 

البته دخترکوچیکه روببرم شاید تکرارکنه😁

ولی همین فحش انکار یه نوع فرهنگ رانندگی شده😄

عزیزم دختر من عین طوطی فحش های تو خیابون و پارک میشنپه تکرار میکنه سه سال و نیمشه تقریبا دختر شما تک ...

چرا اینقدر تو پارک یا بیرون میبرید که بچه سه ساله طوطی وار حقظ کنه؟

خانه های بازی ،مهدکودک ها،بهتر نیستن؟

چه آرومی داره اینقدر بیرون باشید اونم تو پارک های بی فرهنگ یا محله و خیابان های بد؟

جای پارک حداقل عوض کنید 

چقدر زشته