2777
2789
عنوان

امروز توخیابون یه فحشی داد بی ادبی

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 76 پست

درستش کن..یه وقت تو اتوبان اینجوری شد...خطرناکه

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ادم با داراییش میره خیابون اگه میتونست حتما بهتر میخرید

آره دیگه شوهرم باهمین خرجمونو درمیاره .وقتی نداریم مجبوریم 

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

اخی عزیرم ،جلو بچه خیلی شعورش کم بوده ،اما تو خیابون باید پوستت کلفت باشه ،مخصوصا اوایل که دستت تیز نیست  ،من خودم اون اولا خیلی سوتی میدادم ،الان یه پا رانندم،همسرم میگه رانندگیت از بیشتر اقایونم بهتره و خیلی تیزی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
حالا جالبه اکثر کسایی که میزنن تصادفا وحشتناکی میکنن وآدم میکشن و....مرداهستنامااثرخانما بیشتربا اح ...

اسی با اینکه دخترم ولی قبول دارم که بیشتر تصادف هارو ما دخترا مقصریم از حق نگذریم این حقیقته 

اخی عزیرم ،جلو بچه خیلی شعورش کم بوده ،اما تو خیابون باید پوستت کلفت باشه ،مخصوصا اوایل که دستت تیز ...

آره من چندبار بغضم گرفت آخه من۱۱ساله گواهینامه گرفتم اجازه نداد بشینم اما امسال گفتم خوب تاکی باید یادبگیرم 

اسی با اینکه دخترم ولی قبول دارم که بیشتر تصادف هارو ما دخترا مقصریم از حق نگذریم این حقیقته

ن عزیزم همیشه اینطور نیست بخدا

چرا اینقدر تو پارک یا بیرون میبرید که بچه سه ساله طوطی وار حقظ کنه؟خانه های بازی ،مهدکودک ها،بهتر نی ...

میبرم خانه بازی و شهربازی ولی دوست داره پارک و چکار کنم همش میگه بریم پارک مهد کودک امسال ان شاله تازه میخام بنویسم سه و نیمش شده منتظر شدم بزرگتر بشه راستی فحش ها رو چکار کنم از ذهنش بره ؟پارک و نبرم تو خیابون موقع رانندگی میشنپه مثلا یه راننده اومد الکی با شوهرم دعوا کرد از ماشینش پیاده شد شوهرم هیچی نگفت زد دستگیره ماشینو شکوند شوهرم دیگه پیاده شد گلاویز شدن اینقدر ناراحتم بچم این صحنه رو.دید همش تکرار میکرد آقاهه به بابام گفت فلان(فحش و میگفت)

عزیزم دختر من عین طوطی فحش های تو خیابون و پارک میشنپه تکرار میکنه سه سال و نیمشه تقریبا دختر شما تک ...

چرا پسر منم اگه بشنوه تکرار می کنه...حواسشو پرت کن کلمه ها رو تغییر بده بگو اینو گفته مثلا گفته شیر..یا...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز