2777
2789

ما برا وام فرزندآوری ثبت نام کردیم چون شهر لعنتیمون بودجه درست حسابی نداره الان نزدیک ۵ ماهه رو نوبتیم رفتم بانک گفت شاید دو سال دیگه نوبتت بشه 

حالا ی نفر هست میگه ۱ تومن میگیرم وامتون رو میندازم جلو 

نمیدونم راسته یا نه آخه تو دیوار آگهی گذاشته میگه پولو بعد از این ک ثبت نامتون تایید شد بدید راستش میترسم اطلاعات و مدارک رو بهش بسپارم 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ندیاااااا کلاه بردارن

واقعا؟؟

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم راجع به تاپیکت باید بگم که 

دلتون نسوزه

من از همون دختر بچه‌ها بودم که با اجبارِ خودم‌چادر خریدم و با اجبار بقیه از سر کندم و هنوزم با اجبار بقیه نمیتونم بپوشم

پوشش و چادر موهبتیه که نصیب هرکسی نمیشه و خوشبحال کسی که سعادتشو داره...

حقیقتا بزرگترین حسادتم به اون دسته از افراده

عزیزم راجع به تاپیکت باید بگم که دلتون نسوزهمن از همون دختر بچه‌ها بودم که با اجبارِ خودم‌چادر خریدم ...

من کسانی رو گفتم ک بزور سر میکنن 

نه کسانی ک خودشون با دید باز و اختیار خودشون این پوشش رو انتخاب میکنن

من کسانی رو گفتم ک بزور سر میکنن نه کسانی ک خودشون با دید باز و اختیار خودشون این پوشش رو انتخاب میک ...

منظورم این بود که گفتین دلم واسه دختربچه ها میسوزه

به هرحال این سعادتیه که من با چشم خودم دیدم نصیب هر شخصی نمیشه