2777
2789

اگ مامان بابام وقتی بچه بودم معاینه ی فک میبردن منو اینجوری نمیشد با ی دستگاه  با هزینه ب خیلیییی کمتر درست میشد😭😭😭

الان من چقد باید هزینه ی عمل بدم کسی میدونه؟

حقوقم زیاد نیست ماهی ۶ تومنه فعلن ولی  فکم خیلی بد ه اندازه ی ناخن شصت عقبه

فک بالا هم لبخند لثه ای دارم باید عمل بشه

چیکار کنم

بنظرتون خیلی بده عمل نکنم

ممکنه موفقیت آمیز نباشه بدتر شه؟

هزینه ی تقریبی و دردش چقدره

نمیرم یوقت

درخواستی دوستی نمیپذیرم  چ زن چ مرد .در تاپیک ها مطرح کنید ممنون.درصورت  مشاهده با دوستان نی نی سایتی اکانت تون رو ب حالت تعلیق در میاریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشی ولی فکر کنم یه مدت ۶ماهه باید سوپ بخوری فقطدختر عموم اینطوری بود ولی خیلییی خوب شد

دختر عموت خیلی  پولدار بود؟

آخه ب دوستم گفتم گفت هزینه ش شاید ۲۰۰ تومن بشه خیلی پول میخواد 🥲🥲🥲🥲

درخواستی دوستی نمیپذیرم  چ زن چ مرد .در تاپیک ها مطرح کنید ممنون.درصورت  مشاهده با دوستان نی نی سایتی اکانت تون رو ب حالت تعلیق در میاریم 

نظر دوتا دکتر دیگه را هم بپرس

فقط حرف دکتر نیست دوستامم گفتن فک تو عمل کن فک نداری انگار پایینی عقبه