2777
2789

همسن هستیم (۲۵)

بعد چند سالی هست که ازدواج کرده 

قبلا که مجرد بود همیشه می‌نشستیم پیش هم صحبت میکردیم 

الان که متاهله(۴ سالی هست )

اصلا دیگه نمیاد پیشم همش چسیبذه به شوهرش 

چرا اینجوریه ؟طبیهیه ؟

خدایا مرسی ♥️

کنار همسرش راحتتره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرنگه توام یاد بگیر خالت یادش میده موذی و با سیاست باشه

😑😑😑🤕🤕🤕🤕

بدبخت خاله هه چیکاره ست این وسط؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همیشه تو خونه پیش شوهرشه میاد تو جمع فامیل نباید با فامیل ارتباط برقرار کنه ؟؟حالا من نه خاله هاش و ...

نظر شماست. 

تو مهمونی کنار همسرش خوشه. 

تو فرهنگ مردسالار که شوهرو نماد خدا برای زن میدونن، اون زن فکر میکنه باید تمام فکر و ذهنش شوهرش باشه و هرکاری انجام بده تا مطابق میل همسرش باشه 

و فکر میکنه هرکاری جز رضایت و امیال همسرش انجام بشه، گناهه 

من که باشم براشون آرزوی خوشبختی میکنم و دیگه با اون فرد دوست نمیمونم (:

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

من زرنگی نمی‌بینمآدم تو خانواده شوهر باید کنار شوهر باشی باید با خاله و دختر خاله خودت ک حرف بزنی

اره حالا میگم از منم که مجردم شاید خوشش نیاد 

ولی خاله هاش چی 

دیشب رفتیم پارک همگی رفتیم قدم زدیم 

اینو شوهرش همچنان نشسته بودن هیچ تکون نخورد 

با ما بیاد 

خدایا مرسی ♥️
تو فرهنگ مردسالار که شوهرو نماد خدا برای زن میدونن، اون زن فکر میکنه باید تمام فکر و ذهنش شوهرش باشه ...

اره 

بعضی آدما 

از وقتی ازدواج میکنن دیگرانو فراموش میکنن

خدایا مرسی ♥️
اره حالا میگم از منم که مجردم شاید خوشش نیاد ولی خاله هاش چی دیشب رفتیم پارک همگی رفتیم قدم زدیم این ...

والا من با خانواده شوهر هم میرم زنانه قدم میزنم 

چه خبر فقط پیش شوهر باشی

ننه و خواهر شوهر بخوان بد تو بگن با تلفن میگن با پیام میگن

یک لحظه صداش میکنم میگن 

چشم چرون و هیز و خائن هم باشه تو سرکار می‌کنه

پس چرا سخت بگیریم