2777
2789
عنوان

زنگ بزنم به مامانم بگم یا نه

173 بازدید | 17 پست

داریم سیسمونی میخریم مامانم یه النگو داشت گفت اونو میخواد بفروشه پول تخت و کمد رو بده. تخت و کمد رو هم امروز میارن با یک هفته تاخیر ولی هنوز خبری از مامانم نیست.

به نظرتون پولشو خودم بدم یا به مامانم بگم؟ خودمم یکم کم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو شرایط شما نیستم عزیزم ولی جای خودم باشم نمیگم شاید بعدا دوس داشت بده

نمیدونم چیکار کنم اگر الان بدم که باید یکم از شوهرم بگیرم و چند تیکه دیگه از سیسمونی مونده واسه اونا هم پولی نمیمونه از یه طرفم خجالت میشکم بگم

الان زنگ زدم چیزی نگفت🥲

خب مستقیم بپرس ماذرجان منصرف شدی میگفتی من الان چیکارکنم؟

اگر دیدی منصرف شدن دیگ خودت ازاینور اونور قرض کن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب مستقیم بپرس ماذرجان منصرف شدی میگفتی من الان چیکارکنم؟اگر دیدی منصرف شدن دیگ خودت ازاینور اونور ق ...

طلا رو بخواد بفروشه هم همون لحظه پولشو نمیزنن به هر حال باید یه مقدار از شوهرم بگیرم بدم

طلا رو بخواد بفروشه هم همون لحظه پولشو نمیزنن به هر حال باید یه مقدار از شوهرم بگیرم بدم

ان شاء الله درست شه و ب دل خوش استفاده کنین 

ب سلامای فندقتونو بغل بگیرین🦋💚

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب مستقیم بپرس ماذرجان منصرف شدی میگفتی من الان چیکارکنم؟اگر دیدی منصرف شدن دیگ خودت ازاینور اونور ق ...

مستقیم روم نمیشه بپرسم مامانم نمیدونم چرا نمیده تازه یه هفته دیر اومده تخت و کمد یه هفته پیش باید میداد

با فروشنده صحبت کرده بودیم که ۱۵ بدم ۱۵ هم چک واسه ماه دیگه شوهرم زنگ زد گفت میگه ۲۰ بده اولش حالا منم به شوهرم گفتم مامانم میخواد همه‌شو بده که اینم لینجوری شد مامانم هیچی نگفت