این موضوع همیشه مورد بحث بوده و هست و خواهد بود ولی بهتره یه سری آگاه سازی انجام بشه 🥲👌🏽
من با اطلاعات محدود خودم وظیفه دونستم اینجا نکاتی رو بازگو کنم، ببینید دوستان گرامی
نظام مردسالار به دو صورت عمل میکنه:
1_ میگه زنان بشینن تو خونه و از همه حق های طبیعی خودشون چشم پوشی کنن و به بچه بزرگ کردن و آشپزی اکتفا کنن و مرد هر پولی داد تو راضی باش چون اون مرد بیرون زحمت میکشه پس تو وظیفته هرچی میگیم گوش کنی
2_ اینجا اومدن مثلا بگن ما هم طرفدار حقوق زنان هستیم و تز روشنفکری دادن، پس زنان رو تشویق به استقلال و کار بیرون از خونه کردن و گفتن اگه برابری میخوای پس پا به پای مرد کار کن
همیشه مردارو راس هرم قدرت قرار میدن و این زنه که همیشه باید خودشو مطابق با شرایط وفق بده
گول نخورید
گول نخورید
گول نخورید
یه زن تو ایران باید با خیلی چیزا دست و پنجه نرم کنه
اگه میخوایید شاغل باشید، از همسرتون توقع کار خانگی و آشپزی تمام عیار مثل نحوه عملکرد زن، نگه داری از بچه و شب بیداری هاش دقیقا مثل مادر، توجه به احساس و روان زن، حمایت عاطفی داشته باشید تازه اگه همه اینا کامل انجام بشه هم بازم هیچ مردی بار حمل کردن یه نوزاد تو شکم و عوارض های بارداری یا افسردگی پس از بارداری و هزاران مشکل روانی و جسمی که زن بر دوش میکشه رو به دوش نمیکشه، حقوق مالیش با مرد برابر نیست، سرکار باید با حجاب اجباری حاضر بشه هرماه باید پریود بشه و دوره پی ام اس، مزاحمت های سرکار توسط مردان آلت به دست و...
اون دو دسته بالایی که گفتم هیچکدوم خیرخواه شما نیستن لطفا باهوش باشید 🥲👌🏽