2777
2789
عنوان

مادرای عزیز لطفا بگید جای من بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 21 پست
مقدار پولی که میخوای هزینه کنی بده خودش مدیریت کنه اینجوری یاد میگیره پول الکی خرج نکنه

اخه کوچیکه در حدی نیست بتونه خودش خرید کنه۸ سالشه

ایشالا ک خیره

اگر‌مثلا قهر میگرد و... واگنشتون چی بود؟ مثلا من بهش میگم اگر اینکارو کنی خودم تنهایی میرم قهر میکنه ...

قهروگریه وجیغ سیاست بچه هاست برای رسیدن به هدفشون شما باید تحکم کنی واصلا از حرفی که زدی کوتاه نیای وقتی قانونی میذاری تسلیم نشو اونم بمرور یاد میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بگو من پولم محدوده اگه چند تا چیز انتخاب کرد مثلا بگو بین اینها یکیش رو انتخاب کن.من یه دوست ...

منم از نظر مالی مشکلی ندارم اکر نیاز باشه میخرم براش ولی دخترم خیلی چیزایی که لازم‌نداره میخره به خاطر همین مثلا پول اون‌چیزارو‌میتونم بدم براش چیزای ضروری تر بخرم

ایشالا ک خیره

منم از نظر مالی مشکلی ندارم اکر نیاز باشه میخرم براش ولی دخترم خیلی چیزایی که لازم‌نداره میخره به خا ...

بحث مالی نیستا بچه های الان چون همه چی در اختیارشونه نه نشنیدن بعدها به مشکل میخورن تو زندگی حقیقت اینه همیشه به خواسته هات ممکنه نرسی. من اون تربیت دوستم رو حقیقتش خوشم اومد باید به بچه ها مدیریت مالی یاد داد و اینکه یاد بگیرن گاهی به چیزی که میخوان ممکنه نرسن که بعد تو بزرگسالی وقتی همه چی در اختیارشون بود یهو با یه شکست خودشون رو نبازن

منم از نظر مالی مشکلی ندارم اکر نیاز باشه میخرم براش ولی دخترم خیلی چیزایی که لازم‌نداره میخره به خا ...

بعضی چیزهایی که دوست داره رو بگو بعدا ببینم درست رو خوب میخونی فلانچی هم برات جایزه میخرم اینجوری بچه صبر کردن هم یاد میگیره

قبلش یه محدودیتی بذار بگو مامان فقط دفتر و مداد و برچسب که لازم داری میخریم چیز دیگه برندار

بعد اگه گوش نکرد و بیشتر برداشت قاطعانه جلوشو بگیر حتی اگه اصرار کرد و گریه کرد اشکال نداره عوضش میفهمه مامانش مقتدره زود کوتاه نمیاد و دفعه بعد کمتر اصرار میکنه