2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم پرستاری با توجه به شخصیتم

البته باید به شخصیتت نگاه کنی مثلا آیا شخصیت اجرایی و مدیریت خوبی داری ؟!

آیا میتونی درد بقیه رو تحمل کنی ؟!

آیا میتونی شیفت های طولانی بایستی و ممکنه حتی از طرف خانواده بیماران مورد فشار قرار بگیری 

تحمل نگرانی و استرس داری؟!

از نطر درسی هم همینطور اینکه چقدر میخوای درس بخونی

اینکه محیط کاری بیمارستان دوست داری یا دوست داری تو شرکت کار کنی ؟!

از نطر استقلال مالی و فرهنگی هم باید در نظر بگیری

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

مدیریت تو ایران هیچ تعریفی ندارع 

اصلا جای سوالی نیست 

استان ما با معدل هم مدیریتی میارن . 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

دو تا محیط متفاااوته  اول ببین به کجا علاقه داری ؟ بیمارستان یا شرکت و بانک

قطعا بازار کار پرستاری بیشتره ولی سخته و شیفت داره و ...  مدیریت مالی هم کار کمتر هست ولی اگه بگردی  توی شرکت ها  و بانک ها میتونی کار کنی 

ولی از طرفی به قول خودت اگه توی بورس و شرکت ها آشنا داری  بازار کار و پول بیشتری توی مدیریت مالی 

ولی باید اهل کار آزادو باهوش باشی تا کسب و کار خودت را راه بندازی   پرستاری  فقط تضمین داره که تو شااغلی  مثل یه کارمند معمولی 

ولی از طرفی به قول خودت اگه توی بورس و شرکت ها آشنا داری بازار کار و پول بیشتری توی مدیریت مالی ولی ...

پدرم صرافی و تو بورس خیلی آشنا داره خیلی میتونه کمکم کنه ولی خودم کار تو بیمارستان بیشتر دوست دارم 

من بودم پرستاری با توجه به شخصیتمالبته باید به شخصیتت نگاه کنی مثلا آیا شخصیت اجرایی و مدیریت خوبی د ...

حالا نه فقط پرستاری مامایی و هوشبری عم دوست دارم ولی بابام خیلی بهم اصرار داره برو تو این حرفه