2777
2789
پدرم صرافی و تو بورس خیلی آشنا داره خیلی میتونه کمکم کنه ولی خودم کار تو بیمارستان بیشتر دوست دارم

ببین  کار توی  بیمارستان را تا حالا از نزدیک دیدی ا فقط از توی فیلم ها دوست داری

برو یه روز توی بیمارستان دولتی  فقط ر بزن و با دوتا پرستار از نزدیک صحبت کن 

بعد اگر دیدی اوکی هست   برو پرستاری    بعدم میتونی  فوق  رشته های دیگه بخونی و ارتقا بگیری 

حالا نه فقط پرستاری مامایی و هوشبری عم دوست دارم ولی بابام خیلی بهم اصرار داره برو تو این حرفه

مامایی بهتره ها اگر علاقه داری

اسمت میشه خانم دکتر 

مطب میتونی بزنی کلا ۴ ساله 

مهاجرت هم میشه کرد باهاش راحت

فقط 44 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامایی بهتره ها اگر علاقه داریاسمت میشه خانم دکتر مطب میتونی بزنی کلا ۴ ساله مهاجرت هم میشه کرد باها ...

اره مامایی هم دوست دارم به نظرت با این وضع ترازم میارم ؟ 

بابام چون خودش صرافه دوست داره من برم تو کار خودش

اره مامایی هم دوست دارم به نظرت با این وضع ترازم میارم ؟ بابام چون خودش صرافه دوست داره من برم تو کا ...

نمیدونم ترازت چنده انشاله که میاری

ولی اگر شهرستانم قبول شدی برو چون ۴ ساله کلا 

بعدش میتونی برای خودت مطب بزنی تو بیمارستان و کلینیک کار کنی 

۴ سال زمان کوتاهیه

ولی بازم نگاه کن ببین پرستاری بیشتر دوست داری یا مامایی 

چون مامایی استرس کمتری داره واقعا

نمیدونم شایع و همسرش رو میشناسی یا نه ولی همسرش پیش ماما زایمان کرد نه پزشک زنان 

دختره ماما است و خیلی درآمدش خوبه کنارش کلی تبلیغات انجام میده یه آدم معروف هم که رفته پیشش کلا دیگه کارش از قبل بیشتر هم گرفته 

فقط 44 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

نمیدونم ترازت چنده انشاله که میاریولی اگر شهرستانم قبول شدی برو چون ۴ ساله کلا بعدش میتونی برای خودت ...

ترازم ۷۹۰۰ فک کنم رتبم ده هزار میشه 

اره مامایی هم خیلی دوست دارم وای دلم میخواد تهران یا اطرافش باشه

یعنی چی هیچ تعریفی نداره؟

یعنی بازار کار و اون چیزی که باید باشه نیست . 

باید پارتی باشه .وگرنه باید قابش کنی به دیوار 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂