😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی هم کل یازدهم هم کل دوازدهم باید بخونی بری از دوباره امتحان بدی و پول هم بدی تا سر جلسه بری؟؟ و کنکور هم فقط یک بار در سال همون تیر ماه برگزار میشه؟؟؟؟؟
خدایا منو بکش
😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای
دو سال پشت کنکورم پارسال قبول نشدم امسال هم که ندادم هیچی میمونه سال دیگه
فامیل هم همه منتظر هستن ببین من به کجا میرسم