2777
2789
عنوان

زن بدی واسه شوهرم هستم😭😭😭

481 بازدید | 9 پست

سرزنشم کنید دعوام کنید نصیحتم کنید 

قضیه اینه تازگیا یکی از دوستام که از لحاظ موقعیت اجتماعی و وضع مالی خیلی خیلی پایین تر از من بوده ازدواج کرده با یه شوهر نسبتا پولدار 

مرتب براش طلا میخره 

جهیزیه اش کلا شوهرش خریده 

ماشین شون خونه شون بهتر از ماست 

من مدام خودمو با اون مقایسه میکنم 😭😭😭 من شوهرم درآمد داره ولی همه اش میره پای قسط هیچی برامون نمیمونه

ماشین مون قاطیه خونه مون قسطیه 

طلا ملا هامو بیشترش بخاطر بدهی های شوهرم فروختم 😔  ولی اینو بگم شوهرم خیلی دوستم داره تا حالا باهام تند نشده دلمو نشکونده 

دست بزن نداره فحاش نیست 

خیلی وقتا شده از خودش زده که برام بهترین کادو ها رو بخره هر وقت از سرکار میاد گل میگیره برام گاهی وقتا کارای خونه رو هم انجام میده 

عذاب وجدان دارم که با بقیه مقایسه اش میکنم😭

با کارها و محبت های شوهرت تفکرت تغییر نکرده

با یه جمله ما تغییر میکنه؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکم تو نی نی سایت بچرخ بالانس میشی😆

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه حور میگی دست بزن نداره و فحش نمیده انگار باید این‌جیزا رو داشته و اکه نداشته باشه خیلیییی خفنه بابا اینا حداقل هاست یا همون bare minimum 

جدای از هر جیز خودتو باهیچکس مقایسه نکن انرژی بازر برای پیشرفت هردوتون

به این فکر کن و خداروشکر کن واسه دوستت

شاید کلی حسرت داشته، الان ان شاءالله خوشبخته

شما هم حتما چیزایی خریدین که قسط میدین عزیزم

همین که شوهرت دوست داره و بهت توجه میکنه و در کنارش برای زندگی دو نفرتون تلاش میکنه خیلی ارزشمنده