2777
2789
عنوان

تَـرین های ۱۳۹۶

344 بازدید | 53 پست

بچه هااااا بیاین بیاین تو آخرین روز سال ۹۶ از اتفاقات خوب و بدی که تو این سال برامون افتاده بگیم

بهترین و قشنگترین اتفاقی که تو این سال براتون افتاد

بدترین اتفاق 

بهترین کاری که کردین 

بهترین تاپیکی که اینجا خوندین

بدترینش 

تابلوترین تاپیک😝

باحال ترین تاپیک 

و هرچی به ذهنتون میرسه 🙂🤗

قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول خودم از بهترین اتفاقای ۹۶ بگم تا باقیشو یادم بیاد 

تو بهار ۹۶ باهام تماس گرفتن واسه کار و من از خردادماه رفتم سرکار 

و یکی دیگش ملاقاتم با کسی که چندین ساله دوسش دارم ولی هیچ امیدی به هیچی نداشتم و بهترین اتفاقم وقتیه که باهم رفتیم کافیشاپ❤ و من مدام حس میکردم رویا و خیاله😁

قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍

نی نی دارشدنم بهترین اتفاق بود.

انشالله سال ۹۷ هم با اومدنش تو بغلم بهترین میشه😍😍😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

نمیدونم که

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
اسمشو اشتباه نوشتی ولی...سُگول درسته...خودش گفت. عکس شناسنامه شو گذاشت. 

واقعا؟هميشه ميگف كه نگيم گول گل درستشه.

مرسي ك گفتي

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

تا جايي كه يادم مياد بهترين اتفاقي كه افتاده اين بوده كه تمام عزيزام باهام امسالو هم عيد ميگيرن ❤️❤️❤️

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
باحالترينش تاپيك شرم اورترين سوگل بود

عزیز دل من😄😘❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))