2777
2789
عنوان

تَـرین های ۱۳۹۶

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 53 پست
اسمشو اشتباه نوشتی ولی...سُگول درسته...خودش گفت. عکس شناسنامه شو گذاشت. 

فك كنم سوگل درسته ها 

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
تا جايي كه يادم مياد بهترين اتفاقي كه افتاده اين بوده كه تمام عزيزام باهام امسالو هم عيد ميگيرن ❤️❤️ ...

برای من هم بهترین اتفاق همینه.

انشالله همیشه در کنار عزیزانمون باشیم.😘

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟هميشه ميگف كه نگيم گول گل درستشه. مرسي ك گفتي

😅😅😅😅

تو رووو خدا دارن اغفالت میکنن فقط خودت اسممو درست میگفتی نذار از دستت بدم😅😅😅❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
برای من هم بهترین اتفاق همینه. انشالله همیشه در کنار عزیزانمون باشیم.😘

فدات عزيزم ❤️❤️❤️❤️

دعا كن سال ديگه انقد دوور ازشون نباشم

دلم داره ميتركه از دلتنگي به آفريد 😔😔😔😔

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
فك كنم سوگل درسته ها 

فکر کنم داره شوخی میکنه باران جون.😃

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
فکر کنم داره شوخی میکنه باران جون.😃

إ نفهميدم 😁😁😁

باران عشقم ببخشيد 😍😍

اسکار منفورترین اتفاق هم میرسه به اومدن سال ۹۶ و مادر شوهر و خاندان نکبت شوهر 

اه اه چندش های عوام

مرد که خوب باشد زن بی شک بهترین میشود، باور کنید مرد زن را میسازد ؛ پشت هر مرد موفقی زنی است که خیالش از مردانگی مردش جمع است .

یادی کنیم از ساریتا ومیمونش به عنوان اسکول کن ترین 😂😂😂

حالا اون خودش هییییچ

اونایی که میومدن میگفتن نارگیلو ببوس از طرف من لیسش بزنو هنو نتونستم هضم کنم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ترین میگین یاد این دخدره سوگووول میفتم . نگین دیگه

سوگول ؟؟ صبح منتظر باش صبونه هم آماده کن 😜😜😅😅😅😒😒

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

دلی عزیزدلم غصه نخور.انشالله سال دیگه عید ایران کنار خانواده هستی عشقم.😘😘😘

اسمشو اشتباه نوشتی ولی...سُگول درسته...خودش گفت. عکس شناسنامه شو گذاشت. 

سُگول 😅😅😅تو رو خدا اینو دیگه نمیتونم تحمل کنم‌همون سوگول خیلیم خوبه 😜😜😜

اسکار منفورترین اتفاق هم میرسه به اومدن سال ۹۶ و مادر شوهر و خاندان نکبت شوهر  اه اه چندش های ...

نمی دونم چرا یه لحظه فکر کردم زن داداش منی 😓😂😂

قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
نمی دونم چرا یه لحظه فکر کردم زن داداش منی 😓😂😂

چرا😁

مرد که خوب باشد زن بی شک بهترین میشود، باور کنید مرد زن را میسازد ؛ پشت هر مرد موفقی زنی است که خیالش از مردانگی مردش جمع است .
فك كنم سوگل درسته ها 

شوخی میکنه زندگی ❤❤💘❤🙆🙆🙆