2777
2789
عنوان

واای دوستان یه سوتی بزرگ دادم‌🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 20 پست
چطور هول نشدی ؟ من بودم نیمدونستم چی بگم 😂😂

اره خیلی جا خوردم ولی دست و پام رو گم نکردم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

محترمانه حرفت رو زدی کار بدی نکردی پارسال دختر من میگفت معلم زبان اصلا خوب یاد نمیده بچه ها رفته بودن اعتراض کرده بودن مدیر گفته بود نمیتونیم کاری کنیم بعد یه مدت به دخترم گفتم چی شد اگه هنوزم شاکی هستی بیام مدرسه شکایت کنم گفت عوضش کردن والا انقدر پول میدیم به این مدرسه دیگه وقتی همه شاکی هستن باید عوض کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محترمانه حرفت رو زدی کار بدی نکردی پارسال دختر من میگفت معلم زبان اصلا خوب یاد نمیده بچه ها رفته بود ...

دقیقا عزیزم ،راستش تنها دلیل من برای مدرسه ی غیر انتفاعی اینه که با بچم با احترام رفتار کنن و دچار اضطراب نشه ،سال اول ابتدایی معلمش زیاد داد میزد دخترم تیک عصبی گرفته بود و کلا مدرسش رو عوض‌کردم ،نمیشه بی تفاوت بود 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
دقیقا عزیزم ،راستش تنها دلیل من برای مدرسه ی غیر انتفاعی اینه که با بچم با احترام رفتار کنن و دچار ا ...

دختر من امسال میره نهم و فقط کلاس اول دولتی بود و خدا رو شکر معلم خوبی داشتن یادمه دخترم اصلا مشق نمی‌نوشت و همش تنبلی بازی در می‌آورد منم چند بار به معلمش زنگ زدم گفتم دعواش کن این اصلا حرف گوش نمیده معلم هم از من ریلکس تر میگفت نه اشکال نداره دعواش نکنین یاد میگیره 😂😂😂😂😂😂😂😂

کار خوبی کردی اصلا هم سوتی ندادی 

آفرین بهت که خوب جمعش کردی

ولشون کن بچه ات مهم تر از ناراحتی اونه ؛ اگر ناراحته بره رفتارش رو عدص کنه 

بچه بدبخت چه گناهی کرده که معلم عقده هاش رو سر بچه خالی کنه و سرش داد بزنه 

هیچوقت یادم نمیره معلم کلاس چهارمم‌ چقدر من و همکلاسی هام رو اذیت کرد چقدر بهشون توهین کرد چقدر به بچه ها و من گفت بتمرگ

درصورتی که من بهترین دانش آموز اون مدرسه بودم از نظر اخلاق و درسی ؛ معلمه درس نمیدادن من جاش به بچه ها درس میدادم چون تو خونه باهام کار میکردن آخرش میگفت برو بتمرگ سرجات 

خدا ازش نگذره هیچوقت حلالش نمیکنم

یا پا میشد ادای همکلاسی ام که چاق بود و میرفت سر میز معلم تا ازش سوال بپرسم رو درمی‌آورد یه سری معلم ها شرافت ندارن

برعکس معلم کلاس اولم که همیشه لباساش گچی بود و لبش از بی آبی خشک بود و خیلی زحمتکش و مهربون بود

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

کار خوبی کردی اصلا هم سوتی ندادی آفرین بهت که خوب جمعش کردیولشون کن بچه ات مهم تر از ناراحتی اونه ؛ ...

اخی عزیزم ،عجب ادم بی شخصیتی معلمتون بوده😔 ،من خودمم کلاس چهارم از جانب معلمم اسیب دیدم برای همینم برای دخترم حساسم