سلام دوستان عزیزم
روزتون به خیر
بچه ها جونم براتون بگه که امروز رفته بودم مدرسه ی دخترم تا چند تا عکس بدم و پروندش تکمیل بشه ،برای کلاس بندی بهمون گفته بودن که روحیات بچه ها رو براشون بفرستیم تا بر اساس اون کلاس بندی صورت بگیره ،امروز رفتم ببینم اگه مشخص شده بدونم دخترم کدام کلاسه ،خلاصه با چند تا از دوستان و خواهرم که تو اون مدرسه تدریس میکنه مشورت کردم و بهم گفتن همه ی معلم های پایه ی چهارم خوبن جز یکیشون که خیلی سر بچه ها داد میزنه و مثلا اسمش خانم احمدی(اسم مستعار)،منم رفتم به ناظم گفتم پیامم رو در مورد روحیه و شخصیت دخترم ملاحظه کردین ؟ترجیح میدم تو کلاس خانم فلانی و فلانی باشه ،البته هر جور صلاح میدونید، فقط یه نکته من تعریف خانم احمدی بزرگوار رو شنیدم اما فکر میکنم روحیات دخترم با ایشون هماهنگ نباشه لطفا توی کلاس ایشون نیافته ،خلاصه تو دفتر به جز معاون یه خانم دیگه بود که انگار خود خانم احمدی بود ،که معاون معرفی کرد ایشون رو ،یه دفعه انگار یه پارچه اب سرد ریختن رو سرم اما دست و پام رو گم نکردم گفتم بله از آشنایی باهاتون خوشوقتم و تعریفتون رو زیاد شنیدم نکته ای که گفتم به خاطر شخصیت حساس دخترم وگرنه در توانایی و تجربه و تخصص شما شکی نیست
حالا شما بگید خیلی بد شد؟؟ ،ناراحت خانم احمدی بنده خدا هستم هر چی باشه معلمه و زحمت میکشه دوست نداشتم خدای نکرده دلشون بشکنه ،ولی اونقدر از ادم های مختلف از اخلاق تندش شنیده بودم که نتونستم چیزی نگم از شانس بدم هم که اونجا بود 😥🤧