2777
2789

شماهم میترسید که بشه یا نشه ؟ 

من بخدا تصمیم داشتم دیگه بیخیال کنکور بشم اما نمیتونم از رویاهام بگذرم 

ما پشت رویا موندیم 🙂

شانه ات را دیر آوردی 

من کنکوری‌ام سال بعد کنکور دارم انقد نا امیدم که نگو ، به رشتمم علاقه ندارم گیر کردم ، اما وقتی به این فکر میکنم که بعداً تو آینده بیکار باید باشم خودمو مجبور به خواندن میکنم 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کنکوری‌ام سال بعد کنکور دارم انقد نا امیدم که نگو ، به رشتمم علاقه ندارم گیر کردم ، اما وقتی به ا ...

بدون علاقه هیچ کاری نمیتونی بکنی 

حتی سر کار رفانشم عذابه 

خودم یه مدت رفتم سر کار ولی وقتی فکر میکردم سر کار مردعلاقم نیستم عذااااب میکشیدم همین باعث شد برگردم دوباره بخونم

شانه ات را دیر آوردی 

خیلی سخته رشته ای ک باید با علاقه واردش بشی ولی بنظرم هر چقدر ادم بمونه پشت کنکور سرد تر میشه نسبت ...

فقط خدا میدونه چقدر میخوام دندون قبول بشم یرد هم نشدم اصلا

برام دعا کنیم امسال بتونم🥲

شانه ات را دیر آوردی 

تا الان نمیخوندی؟ چند سال کامل خوندی؟

هرسالی یه مشکلی داشتم 

وسواس افسردگی و حتی یه مشکل دیگه که خیلی تمرکزمو میاورد پایین 

الانم تراز و درصدام بد نیست ولی به دندون پزشکی نمیرسه

شانه ات را دیر آوردی 

هرسالی یه مشکلی داشتم وسواس افسردگی و حتی یه مشکل دیگه که خیلی تمرکزمو میاورد پایین الانم تراز و درص ...

میشه اون تاپیکم که نوشتم اگه جای من بودید پشت میمونریر یا نه و بخونی نظرتو بگی

فقط خدا میدونه چقدر میخوام دندون قبول بشم یرد هم نشدم اصلابرام دعا کنیم امسال بتونم🥲

ان شاءالله دندون چون تو ایران نسبتا یکی از پر درامد ترین رشته های تجربیه خواهانش زیاده  فیزیوتراپی هم خیلی شغل خوبیه این موردم داشته باشید