سینه مرغ چرخ کرده به همراه یک عددپیاز ویک عدد فلفل دلمه رنده درشت بزن بعدقاطی گوشت کن کمی زعفران و کمی ادویجات ونمک بزن بعد کف سینی فررو چرب کن موادو که خوب مخلوط هم کردی تو سینی به پهنش کن اندازش سه تاچهارسانت باشه بعد باچاقو برشش بده وخط بنداز بعدم بزارتو توستر یافر با دمای۱۷۰
فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
[QUOTE=392983241]این حجم از برنج برای اون همه آدم کم نیست؟ اندازه ی قابلمه ایه که من برای ۴ نفر درست میکنم[/QUOTE دختربزرگم که ازدواج کرده پسرمم سربازه
نه کم نیست یک کیلو وربع برنج گذاشتم دیگه
فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹