2777
2789
عنوان

پخت کوکو سیب زمینی➕کمک

163 بازدید | 16 پست

خانم ها کوکو سیب زمینی رو امروز برای ناهار بپزم، تا فردا ناهار کهنه میشه یا طعمش فرق میکنه؟! 

🔴لطفا صرفا به سوال جواب بدید🔴

نیاید بگید خب فردا تازشو درست کن

و... 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

اره بدرد نمیخوره 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی درست کنی بذاری یخچال بعد گرم کنی؟ما تا حالا گرم نکردیم ولی از یخچال همونجوری سرد میخوریم یه روز بعد😂خیلی مزه میده

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

یعنی درست کنی بذاری یخچال بعد گرم کنی؟ما تا حالا گرم نکردیم ولی از یخچال همونجوری سرد میخوریم یه روز ...

نه منظور شب بندازم تو روغن سرخ کنم، فردا ناهار بخوریم

اره تخم مرغ نباید بمونهولی من اگه بمونه نگهش میدارم بعدامیخورم😐اگه مثل کتلت درست کنی بهتر میمونه تا ...

نه همین کتلت های کوچولو. 

میخوام درست کنم، که فردا برای ناهار با خودم ببرم، ولی نمیدونم چه طعمی میده اگر بمونه. 

مثلا ۴ عصر امروز درست کنم فردا حوالی ۱۵ بخورم