کانون زبان ایران؟ ترجیحا اونجا نرین ، روش تدریسشون فوق العااده قدیمی و خشک هستش ، من مشهدم اینجا جمعیت کلاسا خیلی بالا بود ( البته 4 سال پیش ) یادگیری اتفاق نمیفتاد ، سفیر اطلاع ندارم ولی هرچی هست فکرکنم بهتر از کانون باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صدالبته کانون. اصولی همه چیز یاد میگیری و خیلی ام سختگیرن
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
من کانون نیشابور میرم و روش تدریس و استاد ها خیلی عالین البته شنیدم که کانون مشهد زیاد جالب نیس
خوشگلم من خودم رشته اموزش زبان میخونم و معلمم هستم ، قدیمی ترین مِتُد تدریس رو دارن ، خیلی از اساتید دانشگاهمون چندین بار تاحالا درمورد کانون صحبت کردن و میگن خوب نیست دیگه ، روش تدریس قدیمی دنبال میکنه ، البته سابق خوب بوده ولی خودشو به روز نمیکنه الان ، بازم اگه واسه شما خوبه ادامه بده ،همین که ادم زبان بلد باشه خیلی خوبه ، مهم نیس کجا