2777
2789
عنوان

گواهی نامه دارم ولی

176 بازدید | 25 پست

میترسم تنها بشینم پشت فرمون

با شوهرم که میرم میگه ضعیفی واضطرابم رازیاد میکنه

درحال حاضر هزینه مربی هم ندارم .نمیدونم چیکار کنم خیلی به رانندگی احتیاج دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمرین رانندگی با شوهرو اصلا توصیه نمیکنم

سعی کن زودتر پول جمع کنی مربی با ماشین خودت چند جلسه یادت بده بعد تنها بشین خیلی زود اوکی میشی ایشالا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

باید بدون ترس رانندگی کنی

بدون شوهرت برو معمولا مردا خیلی جو میدن اذیت می‌کنن😁

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

گفتم بالاتر اطراف خونمون خلوت نیس که بتونم تنها بشینم

عب نداره بشین یواش یواش برو نترس

منم بعد دو دهه از گواهینامم نشستم سر دوماه برا خودم شوماخر شدم

میخوام‌فرمول یک شرکت کنم :))

افرین.خوش به حالت.اول جاهای خل.ت رفتی؟

حتی سر ظهر یا صبح زودم خلوت نیست دور و برتون؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚