2777
2789

دو سه روز صبر کن‌

بعدم موهاتو چنگ نزن‌ کف سرت  با شامپو فری سولفات بشور. هر دو سه دفعه یه بار شامپو موی چرب بزن.. کف سرتو بشور . کف شامپو خودش ساقه رو تمیز میکنه.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه در مورد کاشت مژه موقت اطلاعاتی داری بی زحمت تامیک اخرم و بخون

مرسی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دو سه روز صبر کن‌بعدم موهاتو چنگ نزن‌ کف سرت با شامپو فری سولفات بشور. هر دو سه دفعه یه بار شامپو م ...

فردا ظهر میشه دو روز دیگه بعدش میتونم برم فکر کنم 

برو ولی چنگ نزن

اره حتما ممنونم یه قسمت کف سرم فقط یه جای کوچیک ریشه موهام هیلی درد میکنه کلا اون قسمت سرم خیلی حساسه ریشه موهاش از دبروز اون قسمت کف سرمو فشار میدم درد میکنه نگران شدم قسمت های دیگه خوبه ولی اون قسمت نمیدونم به خاطر خواب موهامه نمیدونم چیه همیشه درد میکرد اکه بد نینوابیدم اما الان از دیروز درد همون قسمت حساس حالا منتظرم تا فردا که برم حمام زیر دوش بشورم میگ شاژد به خاطر مواده باشه شما اینجوری نشدید؟

اره حتما ممنونم یه قسمت کف سرم فقط یه جای کوچیک ریشه موهام هیلی درد میکنه کلا اون قسمت سرم خیلی حساس ...

نه دردی نداشتم..

در مورد مژه موقت اطلاعای داری؟

میخوام صبح ارایشکاه مژه موقت بزارم. غروبش خودم ارایش کنم بریم عروسی..

چسبش کنده نمیشه؟

نه دردی نداشتم..در مورد مژه موقت اطلاعای داری؟میخوام صبح ارایشکاه مژه موقت بزارم. غروبش خودم ارایش ک ...

نه کنده نمیشه اگه چسبش خوب باشه تا فردا هم میمونه اوکیه