2777
2789

چن ساله حافظه ی کوتاه مدتم به مشکل خورده ،تبدیل به حافظه ی بلند مدت نمیشه

همش حس می کنم خنگم هیچی یاد نمی گیرم

از وقتی بچه بودم محکم میزد تو گوشم و قسمت گیجگاهی مغزم

چن سال پیش محکم با دستش کوبید بالا سرم کاملا سر شد

یبارم محکم سرمو کوبید به دیوار از پشت،کلا چشام تار شد🥺

خدا خیلی باهام بد بوده تا الان😭

الان تو درسام به مشکل خوردم یاد نمی گیرم😞😞😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر 

سر ما رو هم زدن دیوار البته منم دانش اموز زرنگی نبودم ولی تنها راهش اینه بری دکتر مغز و اعصاب عزیزم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

مغزت جابجا شده

بگو مریضی میزنی 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

فایده ش چیه وقتی حافظه م به مشکل خورده،از قویترین حافظه هارو داشتم

وقتی میزنه و چیزی نمیگی بیشتر زورش ب تو میرسه و باز میزنه. ضعیف نباشید

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!