2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بوتیک لباس مردونه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

هیچی بیکار، تا همین چند وقت پیش مارو میدیدن سلام احوالپرسی دلم براتون تنگ شده ازین چرتو پرتها یه ارث بهشون رسید کلا از این رو به اون رو شدن حالا بیا ببین چه قیافه ای سرما میگیرن انگار ندیدیم چی بودن کی بودن انگار نتیجه زحمتارو گرفتن هه یه جوری برخورد می‌کنند انگار کلفت و نوکرشونیم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بین فامیلاتون پولدارترین؟

بله

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

من فامیلم که که شوهرش تعمیرکاره و خونه و ویلا لوکس و ماشین خارجی  دارن هم خودش و  هم بچه هاش کلا زندگی  لوکس و‌مسافرتای خارجی و یکسره شمال کیش دبی.مدل اولد مانی لباساشون همیشه طوسی مشکی سرمه ای. باباعه ولی روحیه اوکی و شاد میپوشه همه شون البته اورج و برند.ولی طلا اصلا مثلا حلقه برلیان سرویس ظریف برلیان🤐😬 همه زندگیشون یفید مشکیه🤤 مثلا مبل برند پوست🫡 

دومی  اقازاده رستوران دار . خونه و ویلا و باغ زیاد دارن ماشین خارجی طلا زیاد داره مثلا گردنبند ۱ میلیاردی موتور سنگین و ماشین خارجی مسابقه ای و کلا اینم برند پوش و پولدار ولی زندگی مدل نیومانی.

باباش مرد کلی بهش ارث رسید

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ب این میگن لوک خوش شانس

خرشانسن...اینقدر ذات پلیدی دارن که چی بگم تا تونستن جلوی ازدواج گرفتن تا تونستن روابط خانوادهارو بهم زدن اینقدر هم چشم شور تنگ نظر حسودن که چی بگم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖