2777
2789
عنوان

نتیجه ی اسکراب خونگی

93 بازدید | 15 پست

عالی بود واقعا من نوع  کف سرم چربه برای همین زود زود چرب میشه، واقعا عالیه این اسکراب خونگی یه قاشق جوش شیرین با شامپویی معمولی که استفاده میکنین مخلوط کنین حالت خمیری شکل میشه موها رو بشورید مرطوب بشه بعد با این خمیر کف سرتون و با سرشون ماساژ بدین اینو یه بار در هفته انجام بدین 

همین تازه شستم واقعا احساس تمیزی کف سر و قشنگ حس میکنم قبلش از حموم که میومدم بازم حس می کردم که موهام به کف سرم می چسبه سریع الان اصلا این احساسو ندارم😍😍😍

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریزش مو نداره؟

نه نداشت اصلا ولی بعد اینکه سرتون رو شستین از نرم کننده برای ساقه ی موهاتون استفاده کنین موهاتون خشک نشه و موخوره نگیره

کلا نرم کننده نمیزنم

نرم کننده باید زده بشه البته جوری نباشه که مدام زده بشه چون ریزش میاره 

من خودم دوبار در هفته از نرم کننده استفاده میکنم

نرم کننده باید زده بشه البته جوری نباشه که مدام زده بشه چون ریزش میاره من خودم دوبار در هفته از نرم ...

پسرم کلا ازین چیزا سر در نمیارم چون کف سرم شوره داره گفتم بزنم شاید بهتر شد

آها این عالیه برای شوره ی سر 

حنا هم برای شوره ی سر عالیه

شامپو های مخصوص شوره سر هم هست یکی که من استفاده کردم شامپو مردانه لیمویی clear هست عالیه

بعد که از حموم اومدین اسپری ضد حرارت و ماسک مو و روغن های گیاهی مثل نارگیل بزنید که موها موخوره نگیره

البته اینا مراحل داره سریع همه رو باهم نزنین اجازه بدین نم مو گرفته بشه اسپری ضد حرارت و از فاصله ی 20_30 سانتی متر بزنید بعدش با سشوار یکم خشک کنید بعد ماسک مو بزنید رو ساقه ها خشک کنید بازم در آخر به ساقه ها روغن نارگیل بزنید

ماسک موی بدون نیاز به شستشو  بزنید ماسک مو های بعد از حموم

برای شوره میتونی از شامپو های هد اند شولدرز استفاده کنی

این شرکت تخصصی روی شوره کار میکنه