2777
2789
عنوان

شما هر سال فرم مدرسه میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي رو اعصابمه هر روز بايد لباسشو بشورم البته كلاس اوله امسال ولي دو سال قبل هم برا پيشش همين روال ...

اشکالی نداره ولی مراقب باش به خودش بقیه آسیب نزنه تو دویدن 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من امسال برا دخترم نمیخرم همونو میدم میبره.امسال برای ما شده دستی یک میلیون.اگه واقعا نیازه بخرید.امسال مدارس بیشتر انلاینه.بخاطر سرما و مصرف انرژی الان برق و ابم اضافه میشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
فرم مدرسه نباید تنگ و کوتاه باشه و تو دبیرستان هم رشد ادم کم میشه نسبت به ابتدایی

آره دختر من دبستانیه هرسال باید براش بخرم کوچیک میشه الانم که تاپیک شما رو دیدم ازش خواستم بپوشه براش کوتاه شده 😐 

من خودم یادمه هیچوقت دوبار نخریدم البته اونموقع هر سال عوض نمیکردن 

سه سال یه چیزیو میپوشیدم سال اخرم اونایی که فرمشون تمیز بود و میگرفتن برای کسایی که ندارن مال منو تعجب کردن که سه سال دارم میپوشم 

خیلی وسواس بودم اونموقع ‌

الان دو سال بعد پسرم بره ببینیم اون چجوریه 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
و منی که الان سه ساله دانه‌هایی ام تو هم سه دوره لباس خریدم دارم برا نهمم دوباره میخرم🤣🤣🤣🤣.مامان ...

عزیزم چرا تو مشخصاتت نوشتی در حال (( ترک))  تحصیل بعد الان داری میری نهم نوشتی هفده سالته 🤔