2777
2789

از نمراتتون و تراز کنکوریتون راضی هستین؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی فک کنم ترازم ۷۹۰۰ بشه به نظرت چی میارم

پیرا میاری بنظرم 

انتخاب رشتتو دست یه مشاور کاربلد بده 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه خیلی فک کنم ترازم ۷۹۰۰ بشه به نظرت چی میارم

نمراتتو تو یکی از تاپیکات دیدم خیلی خوب بودن 

شاید بیشتر بهت تراز بدن

کسئو نمیشناسیبه نظرت پرستاری البرز میارم؟

کانالای تبگرام و روبیکا هست مشاورای خوب ک من دیدم با رتبه های نجومی هم رشته خوب قبول شدن 

یکی از کانالا تو روبیکا اسمش انتخاب رشته مشرفیکو بود فک کنم 

من دیگ روبیکا ندارم دقیق نمیدونم 

تلگرام هم کانال زودبیستو دیدم مشاوراش خوبن 

ولی میدونی چیه انتخاب رشته خیلی کار سختیه نمیتونی به هر کسی اعتماد کنی خوب پرس و جو کن 

از اونایی ک سال پیش انتخاب رشته کردن سوال بپرس