2777
2789
عنوان

فواید خواهر شوهر❗

139 بازدید | 12 پست

فحش نده

کاملا هم جدیه

با مردهایی که خواهر دارن ازدواج کنید

نتایج یه تحقيق جالب میگه مردایی که با خواهر بزرگ میشن معمولا شریکای زندگی بهتری میشن چون راحت تر احساساتشونو نشون میدن

داشتن خواهر باعث میشه احترام و درک عمیق تری نسبت به زنها پیدا کنن و حساستر به نیازاشون باشن این ویژگیها وقتی وارد بزرگسالی میشن همراهشونه و باعث میشه آدمای حمایت گرتر و عاطفی تری توی رابطه باشن

💫 √ راز زبان بدن | توسعه فردی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بخدا من هم عروسم هم خواهرشوهر

یه طرفه نیست

مطلبم از جایی کپی کردم😂

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

خواهر شوهر هرچی باشه بهتر از جاریه

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی گفته؟؟؟

کدوم تحقیقات اینو نشون دادههه؟؟؟؟

من خواهرشوهرم ی افریته مظلوم‌نماست ک فقط بلده زر بزنه

اگه نبود خیلی بهتر بود خیلییییی

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

خواهرشوهر از ادم‌ متنفرم باشه باز داداششو دوس داره و خیرخواهشه.نمیفهمم چرا انقد جبهه میگیرن.هرچند تجربه من تو نی نی سایت و زندگی واقعی میگه عروسا خودسون بیشتر مقصرن ولی الکی دست پیشو میگیرن پس نیفتن😂

این دلیل همیشه صدق نمیکنه .شوهرمن با داشتن چندتا خواهر درکی نداره تازه اوناروهم به فحش میگیره.به خانواده ونحوه رفتار بینشون هست اگه خانوادگی باهم خوب حرف نمی‌زنند همون رفتارو میاره تو زندگی خودش

کاش داشتم تمام چیزهایی را که با پول خریدنی نیست

من خودم عروسم دوتا هم خواهرشوهر دارم

خودمم خواهرشوهر هستم 

از قضا زنداداشمم دوست صمیمی خودم بود وبعد از طریق من با برادرم آشنا شد

اینو گفتم که بدونید نظرم یک طرفه و خودخواهانه نیست😁😂

واقعا این مطلبو تایید میکنم

معتقدم اگر عروس و همچنین خواهرشوهر هر دو بتونن حسادت زنانه شون رو کنترل کنن و سعی نکنن که مرد رو فقط برای خودشون داشته باشن و دیگری رو رقیب ندونن هیچ مشکلی پیش نمیاد و در کمال آرامش و احترام می‌تونن با هم زندگی کنن

کی گفته؟؟؟کدوم تحقیقات اینو نشون دادههه؟؟؟؟من خواهرشوهرم ی افریته مظلوم‌نماست ک فقط بلده زر بزنهاگه ...

من از کانال راز زبان بدن کپی کردم

خود اون کانال هم مطابی که گذاشته زیرش این آدرسو داده

Mindset.therapy

من از کانال راز زبان بدن کپی کردمخود اون کانال هم مطابی که گذاشته زیرش این آدرسو دادهMindset.therapy

میدونم عزیزم من فقط میخاستم بگم اینا همش چرته

واسه ۹۸ درصد مردای ایران و خواهراشون صدق نمیکنه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
میدونم عزیزم من فقط میخاستم بگم اینا همش چرتهواسه ۹۸ درصد مردای ایران و خواهراشون صدق نمیکنه

داره به فرهنگ خانواده اشاره می کنه  

خیلی سخت نگیر