2777
2789

سالنم یزرگ و خیلی شیک هست 

لوکیشنش یکی از خیابان های اصلی شهر هست،،،، 

خیلی وقته سالن ذارم،،، پیچ دارم 

خیلی مشتری داشتم،،،. بهترین مواد رو استفاده میکنم و کارم هم عالیه،،،،، 

مذل هم درست میکنم 

ولی امسال نمیدگنم چرا هیچکس نوبت نگرفته،،، اصلا تعجب میکنم

خودم میگم شاید بخاطر اینه که چندتا ارایشگر هست خودشون داعم میان جلوی دوربین و داعم از ماشین و اینا فیلم میگیرن برای پز،،، شاید مال اون باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رقیب زیاده تعداد سالن ها زیاد شدن و خیلی ها با قیمت پایین تر یا با کیفیت بهتر ارائه میدن کارو

ببخدا با این که هم کار هم کیفیتم بالاست،،، قیمت هام هم مناسبه،،،، ولی باز هیچکس نمیاد

بببین اخه کم هم بگیذم طرف فکر میکنه چرا کم گرفتم،،،، فکر میکنه یا موادم خوب نیست،،، یا کارم خوب نیست،،، 

ارزش کار و سالنم میاد پایین 

ببخدا با این که هم کار هم کیفیتم بالاست،،، قیمت هام هم مناسبه،،،، ولی باز هیچکس نمیاد بببین اخه کم ه ...

بله این اتفاق میوفته

خیلی ها برندینگ قوی دارن

تو پست های اینستاشون خلاقیت دارن 

شما ارزش کارت رو نیار پایین اما تحت شرایط خاصی تخفیف بذار 

خب حتما یه نارضایتی بوده بقیه هم فهمیدنمگه میشه هم جا سالن خوب باشه هم کارش تو پیج خوب باشه و کسی نی ...

سالنی که هشت ساله کار میکنه با یه نارضایتی،،مشتریش قطع نمیشه،،،، 

گیرم حرف شما درست 

اگه یه نارضایتی بوده،،،، ده تا زضایت هم بوده،،، 

تنها دللش اینه رقابت خیلی سخت شدهذ

و اینکه سالن های دیگه خودشون میان جلوی دوربین و دک و پز و 

مردم هم چشمشون به عقلشون