2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه کمکم کنید لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 37 پست
بنظر منکه همین امسال برو اشتباهه محضه یکسال موندنپس فردا کسی نگاه مدرکت نمیکنه که از ازاد بوده یا دو ...

گلم یه سوال 

شما میدونی ثبت نام دانشگاه ازاد قسمت حضوریش چه مدارکی باید برد ؟؟؟؟؟

گلم یه سوال شما میدونی ثبت نام دانشگاه ازاد قسمت حضوریش چه مدارکی باید برد ؟؟؟؟؟

نمیدونم عزیزم من چندساله فارغ التحصیل شدم

ولی یادمه زمان ما رشته ای که انتخاب میکردی کافی نت بهت یه کاغذ میداد که هم اسم رشته انتخابیت بود هم مدارک و زمانی که باید مراجعه کنیم برای ثبت نام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منکه همین امسال برو اشتباهه محضه یکسال موندنپس فردا کسی نگاه مدرکت نمیکنه که از ازاد بوده یا دو ...

همه همینو میگن

از مشاور پرسیدم

مشاور با مامانم صحبت کرده

ینی لجبااز ترینه مامانم

گلم خیلی سخته اینکه بخوای پشت کنکور بمونی منم امسال کنکور دادم میدونم شرایط هرسال سخت تر میشه ببین م ...

نه بخدا

من امسال نهایی دوازدهمو پدرم در اومد تا تموم شد

خیلیییی سخت بود

۳ روز برا تاریخ تایم دادع بودن هنوز برام کم بود

دیگ فکرشو کن بخام هرروز برم یازدعم و دوازدهم رو امتحان بدم درکنارش واس کنکورم اماده شم

همه همینو میگناز مشاور پرسیدممشاور با مامانم صحبت کردهینی لجبااز ترینه مامانم

اگه از نظر مالی مشکلی ندارین که باید سفت و سخت پای تصمیمت بمونی و بگی که میخای همین رشته و همین دانشگاه بری بگو سال دیگه هم همین اتفاق بیفته تو جوابمو میدی یکسال عقب بیفتم

شاید بخاطر هزینه دانشگاه مادرتون اینجوری میکنن

اونم خانواده من ک توقع دانشگاه تاپ دارن😭

دانشگاه علمی کاربردی ،دانشگاه غیرانتفاعی ایناهم هست. پیام نور زیاد تعریفشو نشنیدم میگن بیشتر دانشجو خودش باید بره بخونه استادهاش اونطور وقت نمیزارند واسه تدریس.بعضی پدرمادرها رویایی فکر میکنند 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

دانشگاه علمی کاربردی ،دانشگاه غیرانتفاعی ایناهم هست. پیام نور زیاد تعریفشو نشنیدم میگن بیشتر دانشجو ...

همین تحقیق کردن راجب پیام نور زیاد خوب نگفتن راجبش واس همین دارن مخالفت میکنن

همین تحقیق کردن راجب پیام نور زیاد خوب نگفتن راجبش واس همین دارن مخالفت میکنن

خب دانشگاه های دیگه برو بهترند 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

سلام

خیلیها هستن ک با بار اول نتیجه دلخواهشون رو بدست نمیارن، حالا بنابه دلایلی…

این سوالیه ک خودت باید جوابش رو بدی

ببین توانایی و انرژی اینو داری ک یکسال خوب و درست حسابی بخونی و نتیجه بگیری؟ خودتو گول نزن

با خودت رو راست باش

اگر دیدی واقعا نمیخوای، واقعا نمیتونی این موضوع رو برا خانوادت توضیح بده

بهشون بگو دوباره کنکور دادنت فقط از دست دادن زمانه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰