2777
2789

بله کلاس اول دولتی ۸۰۰

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

کلاس سوم دبستان گرفتیم ۲میلیون مدرسه دولتی هزینه ثبت نامم ۴ میل گرفتن اصفهان

من ۲ تومن دادم ثبت نام ناراحتم کلاس اول چرا هیچ نظارتی نیست فقط میگن قانون نباید بگیرن ولی با افتخار بزور میگیرن از آدم کمک به مدرسه اجباری حالا هزینه فرمم جداس واقعا که

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارچه بگیرم بدم برام بدوزن ارزونتر درمیاد یا نه ابتدایی

نه.پارچه بخری بدی بدوزن گرونتر هم درمیاد..چون اونجاییکه مدرسه میگه برین فرن بگیرین تولیدیه‌..وتولیدی ارزونتر درمیاد

پارسا پسرمامان😍
وای من فکر میکردم ۵۰۰ باشه ابتدایی خخخ

پارسال پیش دبستانی دخترم ۱۱۰۰ گرفتن امسال کلاس اوله شد ۸۰۰

پیش دبستانی کلا گرونه همه چیش

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

خاک توسرشون فکر جیب مردم نیستن اونی که چندتابچه مدرسه ای داره وکارگره باید چی کار کنه

عزیزم وقتی پدر و مادر به فکر بچشون و دلش نیستن و چندتا بچه میارن از بقیه نمیشه انتظار داشت که به فکر باشن   

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

سلام خاله جون

من هنوز خودم بچم😂

نه برای مدرسه خصوصی رفتم تولیدی یعنی پارچه لباس انگار پلاستیک بود با شلوار و مانتو گفت ۸۹۰ هزار تومان  دیگه چهارشنبه قراره برم پروشون کنم

هنوز وسایل مدرسه رو هم نخریدم

برا کلاس نهمم

نه کار بر جدیدم نه قدیم

من ۲ تومن دادم ثبت نام ناراحتم کلاس اول چرا هیچ نظارتی نیست فقط میگن قانون نباید بگیرن ولی با افتخار ...

آره منم ۲ تومن دادم به جز هزینه کتاب و بیمه و اینا

۵۰۰ تومنم واسه جشن شکوفه ها گرفتن

این تازه اولشه😐😂 مدیر می گفت هر ماه باید کمک به مدرسه بدید حتی شده ۱۰۰ هزار😐

من فکر کردم ۵۰۰ هست چطوریه همونروز که بری بهت لباس تحویل میدن ؟ من کی برم هنوز نرفتم تا کی مهلت هست

۵۰۰ فقط پول دوختشو شایدم بیشتر 

پول پارچش هم حساب کن 

باید بری اندازه بگیرن بدوزن دوهفته اینا طول میکشه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من ۲ تومن دادم ثبت نام ناراحتم کلاس اول چرا هیچ نظارتی نیست فقط میگن قانون نباید بگیرن ولی با افتخار ...

هیچ نظارتی نیست هیچیییی مدیرا همه باج میگیرن 

عمم بچشو برده بچد ثبت نام کنه مدرسه دولتی مدیرش گفته بود جا نداریم ولی اگه ۲۰میل کمک به مدرسه میکنی ثبت نامش میکنیم یا برای مدرسه پروژکتور بخر اموزش پرورش هم هیچ کاری نکرد رسما سیرک شده ایران